28 February 2011

Cube bayangkan ~~~

Daya nak korang bace entry ni sambil bayangkan keadaan die ..kire ni mcm soalan la..
Okey mcm ni ~

Korang ade sorang member yang dah lame korang tak jumpe.Rindu gler ni.So korang pon call la die.Die datang rumah korang ..Makin lawa /ensem dah die ..Korang pon ajak die masuk bilik ..Wah chit chat bukan main lame lagi .Seklai tu handphone korang bunyi tapi handphone korang tu kat luar bilik ..Korang pon nak pergi angkat lah tapi kawan korang tadi halang and cakap kat korang ' Janji tau awak datang balik :) '
Korang just senyum and angguk ~~

Dalam hati korang kate ' isy sibuk je sape yang call ni ..Tengah syok gossip ni '
Korang tengok kat handphone korang tu name mak kawan korang tadi ..' Laa ni mesti nak tanye anak die dah selamat sampai ke belum ..isyyyy '

Korang pon dengan senang hati jawab handphone tu ..Tibe-tibe mak kawan korang tu nngis ..Die kate kawan korang tu dah MENINGGAL !!

Hayokk , kalau korang ape korang nak buat ? Masuk bilik or lari ?? ha nak LARI ? eh tapi ingat korang dah janji yang korang akan masuk balik bilik ..
Hehe jawab tau .Daya teringin nak tau ape korang nak buat ~~


No comments: