4 February 2011

Gile terlebih ! :D

tuzkicrazyrabbitemo Kenape kau Daya ?! Bgun2 ! Sedarkan dirimu ! Kang aku hantar kat tanjung rambutan baru taw !
Haha tula yg Daya kene petang semalam...Meroyan kat dalam rumah ha kan dah kene sound dengan mak ..
Daya pegi bergusti dengan adik kat dalam rumah ..dah mcm drama dah ..main tarik2 rambut lah ape segale..huahua..lpas penat kongsi makan kek ..bole kongsi beb ! Gaduh mcm nk mati lpas tu baik balik..Skrng bru lah Daya fhm 'Air yg dicincang xkan putus' kehkehkeh :DDD

tuzkicrazyrabbitemoJengjengjeng ...hari ni bace majalah ..tibe2 ade name Harith pulak..ni yg rinduuu ni..tahap gaban dah rindu nye..Haha ! lpas tu online sbb nk post kat wall die ..sekali tgk die pon online ,huahua naik gile lah Daya ..huhu Daya hantar chat kat die yg berbunyi :

Daya:Walaweh , rindu gile aku kat kau
Harith:Eeeeeeeee
Daya:Haha gurau2 pon xbole ?
Harith:Ape kene kau nih ?
Daya:Gile di petang harilahhh ! sorryy :') (langsung xblas lpas tu ..Haha ! )

Kan dah malu , hantar chat kat orng yg xbape rapat..Uwahhh mcm mane nk jumpe kat skolah nnti ? Gile lahh..dah lah satu kelass.. adoiii

Malam sikit , lepas tgk cite 2 days and 1 night..gile Daya dtg balik ! rasenye sbb Daya minum coke la..
:D hemo hemo hemo ( Bunyi Hagemaru punye anjing :D )
Daya pegi call abg Fahmi ..eeeiuhhhh sejak bile pulak pggil die abg ? Daya pggil die aku kau je..Eeee geli pulak =.='
tuzkicrazyrabbitemo Daya call je mamat lain yg angkat ..mmg terbaik lah sbb mamat tu pon gile jugak ..! Mulelah lawak bodo die kan ..Haha !
Adik myra pon ade ..jadi backup kat belakang ..aduii nak pecah pipi ni asik senyum aje ..Hehe !

The end of kegilaan pada hari ini ~~ chau ya !
ops lupe ILOVEYOU baby ..muahhhh

1 comment:

DiriKu said...

hahahah..gila direct XD

http://kisahtaksempurnadariku.blogspot.com/2011/02/bagus-sangat-ke-sahabat-blogger-tu.html