13 February 2011

Happy Outing Sunday :)


Okeyh , pada hari yg indah ini , ingin Daya ceritakan sebuah cerita yang bla bla bla

Okeyh cukup dengan ayat yang berbunge2 ..heheh sbnrnye terlalu happy ni..Heh bile mase yg Daya cite xpenah happy ..kan kan kan ..Eh korang jangan pergi dulu ..orait2 Daya nk citer lah ni J
Daya pegi tesco petang 13/2/11 ,,syok2 beli ayam , ais krim emm yum yum ..Daya ade lah buat lawak sikit kat situ ..actually my sis and Daya lapar gegile time tu ..yg mama syok skodeng sayur2 ..kiteorng pon ape lagi round2 la kat tesco tu..ingt nk amik bau jela kn ..sekali otak Daya bergegar..cewahh bukan ape..idea mari yo !Haha !

Daya nk mkn free >.< ..kehkeh mule2 kiteorng pegi kat tempat ais krim ..amik nuget..perghh terbaikkkk ..hasil usaha makcik yg cun melecun tu..lepas tu tercekik ! pergi lari carik air pulak..sekali dapat air twistter lagi lahhh ..bertambah kotttt..akak tu pndng mcm xpuas hati je kan..Eh orng punye suke laa..customer always right ..Waghkakakah...
Kiteorng ulang je bende yg same ...hihi ha amik kau bukan main kenyang lagi..:DD  alhamdulillah

Kluar je dari tesco..mama kate jum makan..lapo laa..what ? mama anak mu ni baru mencekik tadi ..aiyooo..tapi xpe xbaik tolak rezeki >..

Sesudah melantak satu pinggan nasi beriani(betul ke eja die ?) , Daya dah xlarat jln dah..merangkak Daya dlm tesco tu..mcm ju on je ..Haha jgn la percaya sgt ..Daya xdelah meroyan smpai mcm tu sekali XD

Sekali tu DONG DONG DONG !(Daya xpndai ar buat bunyi die)
Ade tarian singa kottt.wuk wuk ..Syok ! Lame xtgk ..Bukan main tinggi lagi singa tu lompat kat tesco ..Ceh die pon meroyan ke ? Haha !
Kat situ adelah lelaki berjambang dok bagi angpaw kat bebudak ..Eh eh awak tak nampak saya ke ?(Daya terlompat2 mintak angpaw) Die main blah je ..cisss baru ingt nk kumpul duit beli lipstik ..Haha !

Lepas tu Daya buat ape ah ? Hmm aaaaa...aaaa ape yek ? Isy ntah la yg Daya tau balik rumah , bkk tudung BUKK ZzzzZZzzzzz ...~~~ terbuai-buai di atas buai..=='...Heheh..
Tapi Daya pelik taw ..Daya meroyan kat tesco jew..kat giant ke , carefour ke xdelah pulak..penuh kesopanan Daya kalau kat tempat lain..Tapi kalau kat jalan Tar..jgn cite ar..mmg meroyan ..Panas matahari nye ..Hot bebudak laki nye ..Haha ! gatal jap ..garu garu :)))))

No comments: