22 February 2011

Korean Drama :Dream High ! :)




Ha sape yang minat cite korea mesti dah taw dah cite yg tengah hottt skrang ni ..

Dream High salah satu nye ,.. Alamak Daya dah dengar orng menjerit dah bile tengok picture dorng ni kan ..hehe
Yola dorng hensem belaka , Daya faham ..pergi amik panadol pastu bace balik blog Daya ..Haha

Story ni pasal muzik ..so mmg kene lah dengan jiwa Daya kan ..Ade 2 orng dari kumpulan 2pm iaitu Taecyeon dan Wooyung..Daya suke sangat tengok Wooyung dengan IU dalam cite ini ..se-sweet air twistter la dorang taww ..:)))

Ade kumpulan T-ara yg nyanyi lagu Yayaya ..hehe name Daya tu ..walaweh ~~~
Kalau nak taw pasal cite ni lagi ha tengok la tv KBS World 391 ..pukol berape tu xingt la pulak ..aduii
ampun kan hamba :)
Tengok taww :D

3 comments:

dramaQueen said...

yeah.. IU dgn Wooyoung mmg sgt sweet...:))

Hidayah Yaya said...

Yup suke sgt tgk dorng ..kan best ade bf mcm tu XD

Anonymous said...

When you want to fool the world, tell the truth.