21 February 2011

Memakai tudung hanya kerana Allah !

Hari ni Daya blogwalking kat blog sorng budak ni ..Daya confirm die tengah sedih sekarang ni ..
Die kene kutuk kene pakai tudung ?? tak ke pelik tu kawan2 die ..
die just letak gambar bertudung kat fb sbb die nk tunjuk yang die dah insaf ..bile bkk fb hari berikutnye die see notification penuh sbb komen pic die ..sekali tengok dorang kutuk habis-habisan ..
Hah Daya rase nak karate je sape yg komen tu .. Die pakai tudung sbb Allah la ! Allah bukak pintu hati die !
Grrrrr =='

Meh bace antare komen2 yg dibace oleh gadis yg tak berdose tu ..:

Eh reti pulak kau pakai tudung ye ..ingat nak bakar rambut tu kat nerake nnti
Haha bf kau suro ke pakai tudung ? lepas putus bukak balik lah tu
Bertaubat ke kau ni ? Ingat lagi kau dekat Allah rupenye

What ? memang ade ciri2 nak makan kasut Daya la kalau ade depan mate sekarang ..Bagi la nasihat supaya teruskan..ni tak , bagi kate2 negatif ..mmg la nnti die bukak tudung balik ..aiyoo budak2 ni ..Daya cepuk jugak kang
Anyway adik , peduli kan aje dorng tu ..teruskan pakai tudung tu ye ..jangan pakai tudung sbb dorng ejek , tapi dengan hati yang ikhlas and kerana Allah !!!

Aja aja fighting ! 

No comments: