21 February 2011

Nak jadi Alice !

Hotttt Hotttt ..panas nyerr hari ni ..Daya jlan balik skola rase mcm baru marathon ~~
Pada saat and ketika itu juge Daya terfikir , kan bagus kalau dapat jadi mcm Alice !
Weh bukan Alice dalam Twilight tu ,,
Alice In The Wonderland ..hekhekhek

Yola die kan minum air tulang orng mati bercampur ape ke bende lagi tah kan untuk jadi kecik ..Daya xkesah kalau kene minum air tu asal kan Daya jadi kecik and orng angkat Daya and letak atas bahu
lagi best kalau lelaki   

Pastu lepas dah hantar kat rumah, Daya still xnk jadi besar lagi..Daya nk suro orng yg hantar Daya tu yang besar sbb nak die angkat Daya masuk rumah ..Al maklum lah rumah apartment kan ..malas bebenor nk naik tngge tu beb !
Then Daya berangan la pulak kalau wujud si Hatter tu ~~dengan arnab die and 2 orng kembar gemuk yg comey lotey tu ..Hah sampai sini Daya dah start fikir ade nye Wonderland lah pulak ..
Nasib baik lah my bestie menyedarkan Daya dari angan2 Daya tu ..Haha berangan je lebih ..still kene balik jalan kaki jugak ..wekkkk
Apelah nasib ....

No comments: