16 February 2011

New Justin Bieber

Sekarang dah 2011 , Daya berubah so suami Daya ni pown berubah la sekali ..Haha !
Okey seperti yg korang semua sedia maklum la kan , Justin sekarang dah curang sikit dengan Daya ..sampai hati die curang bersame Selena Gomex..Kalau setakat Daya je yang tahu xpe la , ni satu dunia tu beb ! mane nk letak muke ni depan mak mertua , jiran2 tetangga ??Haha ! meh la tengok gambar hubby Daya dengan madu Daya tu ..~




E'eee menyampah nye tengok perempuan ni ..huahuahua~~~
Okey la forget it ya ..Justin Bieber hanya menyintai diriku so xpayah la marah2 sgt kan ..kahkahkah :DDD
Skrng Daya nk tunjuk sikit rupe baru hubby kesayangan Daya tu ..
Mari-mari~~~


Ape macam ? tergoda kan kan kan ..kiki Daya dah ckp die ni mmg comel belaka :)
Waktu ni die dekat BIRT award 2011 ..smart bhaii die pkai baju jacket mcm tu ..cairr ~~~~


Justin Bieber Justin Bieber: Never Say Never - UK Premiere

Time ni Justin dekat UK , on the way nk nyanyi lagu Never Say Never ..fulamak teror Daya ni kan ..bule pulak taw lagu ape die nnyi..oh well :)

Justin Bieber Justin Bieber at Heathrow Airport

Alahai kecian Justin ..tak cukup tido ye yunk ? Haha ! anyway kejam btol la diaorng ni..bagi la die tido..aluhai!!! ni yg marah ni ..Haha emo pulak ye :DDDD

Justin Bieber 53rd Annual GRAMMY Awards

Comel nye Justin pakai baju wane putih kan kan kan ?? Kat belakang tu ade tulis Grammy , so Daya menganggarkan bahawa time ni kat Grammy award la ..Hahaha !

Okey , sekarang tengok lah gmbr hubby ku yg lain ye..Enjoy ~~

Justin Bieber Justin Bieber at LAX

Justin Bieber The 53rd Annual GRAMMY Awards - Roaming Inside

Justin Bieber "Justin Bieber: Never Say Never" Premiere


Justin Bieber Justin Bieber at LAX

3 comments:

nur ikhyar dee said...

nak mintak phone number hubbymu boleh???

hehehe

Aida Farzana Nana said...

wah...peminat fanatic justin beiber ni..parah..hahaha

Daya The Sixth ! said...

@Aida Farzana Nanaahaks ehehehe