23 March 2011

Aiman Syahmi dan Aiman Syabil (:

Pepagi buta ni Daya nak cite sikit pasal kembar ni :D yang juga merupakan kawan Daya ..Ehh kire dorang ni abang and adik Daya laa :)

Yang si ABANG bername Syahmi (:

Hehehe die baik tapi memang tak bole nak cakap la betapa PEMALU nya dia..Kelas kitaorng sebelah2 je , tegur sekali pon tak penah ..dah 3 bulan sekolah ..Cakap 'hai' pon xpena tawww ..Tapi kalau dah chat atau komen2 dengan die ..Perghh jangan harap nak menang la kalau bergaduh ..Pelik kan ? Depan2 segan pulak die nak gaduh :DDD

Okey ni picture dia , yang pasti Daya tau die suke main gitar and tangkap picture orng menggunakan kamera yag semua orng idamkan tu termasuk la Daya ..Iaitu kamera CANON ! :D
Nanti nak suruh dia tangkap picture Daya la (:


Hehe sowy yek tak nampak muka dia ..Ade satu picture tu nampak muka tapi kang masuk ICU pulak tengok ..Serious! 1st time Daya tengok pic tu ingt die tangkap gambar hantu ..aiyoo ..bukan nak kate muke die buruk tapi gambar tu gelap ..nak tercabut jantung tengok nasib baik dapat disambungkan semula :)

Klik untuk besarkan gambar :)
Okey ni facebook die ..Kalau nak add silakan :D ..Tekan sini :)

Sekarang cite pasal si adik comey dia tu pulak ..AIMAN SYABIL..sweetkan nama die ..Hmm nanti nak letak nama anak Daya AIMAN SYABIL jugak la ..Hahahahahha :DDD

Daya kenal syabil ni bile Daya komen status die ..Tik tok tik tok terus rapat nak mampus ! :D Xdela biase2 je ..Orng nak jadi adik kite kite trima :D kan kan kan

Yang Daya taw Aiman ni tak cepat marah ..Die pendam aje :) .Haisy lelaki mmg selalu begini ye ? :')

anyway ni pulak pic si syabil adikku itu 


Lebih kurang je muke die dengan abg die tu ..Ade sekali tu Daya nak chat dengan si abang ha tertekan si adik punye facebook pulak ! waduhhh nasib baik belum cakap pape lagi ..Fuhh dala nak cakap pasal hati dan perasaan pulak tu ..Haisy bukan cintan cintun tu ..Daya nak luahkan masalah la :DDD

Ni facebook si adik ..Jika berminat tekan la sini :)


Okey the end ! Bai bai geng blogger :D

3 comments:

Afiq said...

Kawan kau ke Daya ?

Monarissa said...

Kenalkan saya juga ^^

Daya The Sixth ! said...

Yela fiq ..kau ingt sape ?
Monarissa , kenal sendiri la ..fecebook kan ade tu (: