5 March 2011

Korean song ! :)

Okey di petang ini , Daya bertemankan kilat yang sabung menyabung , nak kongsi ape lagu baru korea yang ter-hot la this year so lets check it out ! :DD

Ni lagu kumpulan T-ara - Yayaya ! well mcm name Daya kan ..hehe Hidayah Ya Ya ..huahaha :)
Die punye dance Daya dah done ! hehe means dah hafal and Daya dah bule buad dengan gaya yang cumel sekali ..kikiki

DBSK ! a.k.a TVXQ ! a.k.a JYJ ! huh byk betul name mereka yang berkenaan ni kan ..Haha yang penting Daya mmg jatuh hati ar kan dengan lagu ni .. POWER and GEMPAK bhaii :))
Tajuk die Why ..huhu

Kara - Jumping ~ memang ter-jumping-jumping la Daya nyanyi lagu ni ..huahaha ..Dah macam babun dah Daya nari lagu ni kat dalam bilik ..dance die still blum pass but i'll try my best ..and kalu dah terserlah ke-pro-an Daya , Daya akan upload video Daya nari pulak ..heheh tapi tau la bile lak kan :DDD

Here they are , my five sweet little bear ! :))) Hahaha ..Ni lagu daripada monster a.k.a BEAST ..lagu Beautiful ..mmg cair mair la kalau dengar lagu ni ..lagi2 kalau faham maksud die kan ..huhuhu romantik tergile gile !!

Korang mungkin tak pernah dengar name kumpulan ni ..So meh Daya perkenal kan ye ..ni TEEN TOP ..
kire gempak gak la kan dorng ni ..anyway ni tajuk die SUPA LUV :')

Hah ni la kumpulan yang nari mcm bukan manusia tu ..bukan sebab dorng nari klaka ..tapi dorng nari mcm tak penat taw ..kalau korang tengok SECRET ni nari lagu dorng yg  MADONNA tu ..aigoshippo ! penat meh tengok ..nak ikut lagi la ..hampeh ..Dah mcm komputer dah dorng..tak penat ke ? =='

Lee Jun ! lelaki yang ade berlakon dalam ninja assassin tu ..tapi die bukan hero la ..Hujan tu hero die ..hehe ala yg NAMA SAYA RAIN tu ..huahaha :DDD ..ni kumpulan Lee Jun yg bername MBLAQ ..and ni lagu stay ..tarian die lawak ar ..goyang2 tangan je ..heheh

Baiklah itu saja untuk petang ini ..Eh kilat dah tak de lorhh .. :)))))) ..yahooo nak pegi main air hujan ..tatattaata ~~

No comments: