28 March 2011

Lady Gaga ..grrr =='



Daya mengaku Daya memang suka lagu Lady GaGa and Daya pasti korang pon suka jugak lagu dia kan kan kan ? Tapi dah melampau doee , Lady GaGa marah radio Malaysia sebab potong sebahagian lagu ' Born This Way ' yang tak elok .Maksud Daya lirik yang tak elok la kan ..

Sebenarnya lagu ni pasal homoseksual , meh tengok lirik tu ~

No matter gay, straight or bi lesbian, transgendered life
I’m on the right track, baby
I was born to survive
No matter black, white or beige
chola or orient made
I’m on the right track, baby
I was born to be brave

Okey ni ape yang Lady GaGa cakap ,die suruh teenagers atau sesiape jela protes sebab potong sebahagian dari lagu die ..waduhh nak buad macam mane dah lagu die tak elok ..Tu kire nasib baik la Malaysia mainkan jugak lagu die ..Berlagak je ouhh

Anda (peminat) harus melakukan apa yang dirasakan wajar untuk menegakkan hak kebebasan sebagai anggota masyarakat. Anda perlu bersuara dan tidak boleh mengalah begitu sahaja. Anda harus melakukan protes secara aman dan baik

Well die tak tahu agama kita main cakap je kan ..Bengong ! Ha kan dah kene ..Elok elok orang minat jadi menyampah le ni =='
Harap korang , rakan2 blogger ku sekalian jangan la fanatik sangat dengan die ni ..Huh....

4 comments:

azharr said...

sy tak minat si gagak ni..huhu

Daya The Sixth ! said...

@azharr Daya mule2 minat ar pastu hmm tak payah le kalau dah cmnie

hafiz hafizol said...

saya x minat dia... dia nie gILO.. hahaha

Daya The Sixth ! said...

@hafiz hafizol Taw xpe ..Bengong je die ni