26 March 2011

Najwa Latif 'Cinta muka buku'



Ni post kedua Daya pasal kak najwa (: ..Maybe ade yang kenal , and maybe ade yang still tak kenal kenal..aiyoo..Okey meh la Daya cite sikit ..Die seorng gadis 16 tahun yang dulu suka upload lagu famous2 yang dinyanyikan sendiri ..Suare die mmg power habis .Daya 'jumpe' kak najwa bile bace blog cik epal :D
Kire kak najwa mcm Justin Bieber la .heheheh popular dah die sekarang .Bagi korang yang tak kenal tu , bawah ni ade satu cover lagu Love Me yang dinyanyikan oleh Najwa Latif .So enjoy dulu and Daya akan terangkan pasal title hari ni :')


Orait ! macam mane ? best gegile kan kan kan :)

Okey 'Cinta Muka Buku' adalah single pertama Najwa Latif yang akan dipublishkan oleh NAR records.Korang boleh tengok teaser die dekat youtube tapi kurang jelas sangat so Daya memang tak sabar nak dengar full song !



Daya bagi lirik die tapi tak full la sebab lagu pon tak habis kan ..Arghh sungguh ketidaksabaran la nak dengar lagu ni !

Cinta muka buku..

Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku
Kau hantar petanda suruh aku terima kamu
Oooo…
Hati ku rasa sesuatu..

Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku
Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu
Oooo…
Kenakah rasa itu..

Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita cari peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa..

Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta..

Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja..

So harap korang pon nantikan jugak album ni ye rakan2 bloggerku sekalian :)
Beliau juga ada fan page on facebook 'NajwaLatif' , ada blog and of course la youtube ^^
Daya doakan yang terbaik untuk kak Najwa ..Aja Aja Fighting !!
sekian Assalamualaikum :)

No comments: