2 March 2011

Ni yang nak marah ni ! grr =='

Arghhhh BENCI BENCI BENCI ! Ade 3 jenis orng yang Daya benci :

Tak faham bahase and tiru orang lain

Kutuk orang yang die benci belakang2

Anti JUSTIN BIEBER !

Yang ketiga tu memang Daya tak dapat tahan la kan ..Kalau dah tak suke tu dah la ..ni nak merosakkan JB pulak ..bagi karate kang ! grrrr
Ni cube korng tengok pic ni macam 'argghhhhhh' jerkkk !!!




Okey fine , korang nak gelak pon gelak la ..tapi satu minit jerkk ..hehe sbb Daya pon gelak gak ..HHAAHAHAHA
Stopp ! fuh nasib baik tak gelak lebih2 ..mara hubby Daya kang ..

Anyway Daya memang boikot orng yang buat ni ..Meh kalau Daya edit muke die mcm tu ..NAK KE ?? isyy memang geram tahap babun dah ni ...!!!

Tengok lah ,Daya akan cari penjenayah ni and bawak die ke mahkamah ! ( berangan pdhal dalam mimpi jerk )..