18 March 2011

Raja Lawak Musim ke 5





Daya bersame gaun labuh nye menuju ke jalan TAR ..perghh memang berpeluh la kan cari selendang ..Tapi gambar ni dekat Tesco ye kawan2 ..tempat dimana Daya selalu meroyan :) ..lepas pegi jalan TAR Daya singgah sini nak beli barang keperluan ..huhuhui >.<

Then mak ngah Daya ajak pegi Raja Lawak ..memang best la kan ..abang Yoy dengan Mohd pon ade ..Artis sit lagi tu :DDD

Seperti yang anda sedia maklum , MAN menjadi juara pada musim ini ..hehe lawak habis la kan ..anyway BALAS dengan AR2 still best ! Daya memang enjoy performance dorang ..mane tak nye gelak pun mengalahkan LELAKI ..huhui :DD

But the way yang sedih tu kamera tak de sehh ..yela tibe tibe ajak tak sempat nak amik kamera pun ..tapi Daya tetap ade bukti yang Daya pegi situ ..

TANDATANGAN PENJAGA GOL NEGERI SEMBILAN MOHD FARIZAL MARLIAS
&
AHMAD FAKRI SAARANI , HARIMAU MUDA !!


Farizal :)

Ahmad Fakri Saarani | Harimau Muda
Fakri :)



Tandatangan Fakri same kan so CHECK and DONE ! terbuktilah yang Daya telah pegi performance tu ..hehe patutnye mintak signature MAN sekali tapi die sibuk tangkap gambar so tak nak ganggu kemenangan RM 100,000 die tu :)))

Best bile tengok Johan dengan Zizan la kan ..waktu time iklan ..dorang ade 3minit untuk buat penonton happy..
Macam macam aksi la yang dorang buat ..Si Johan jadi Spongebob , Si Zizan jadi Patrick dengan Squidward..

  
Samekah muke mereka puan puan dan tuan tuan ? HAHA

Pastukan Daya suke bile dorang gaduh dengan Dolah cantik..hehehei memang rugi penonton dekat rumah sebab tak dapat tengok segala yang terjadi disebalik IKLAN ? hehehehehe

So I end my happiness with nasi lemak bersama ayam goreng ...the end~~~

No comments: