17 March 2011

Tudung terkini :)

Baiklah pada pagi yang sangat indah ini , Daya yang sedang bersiap nak pergi Jalan TAR sempat lagi menulis blog ! :D
Sebab hari ni Daya nak beli tudung jenis fashion sekarang la kan ..hehe
Dulu tak pakai tudung , pastu start pakai pakai tudung bawal je , then TADA the new Daya muncul ..dengan gaya selendang terkini ..hihi

Okey ni Daya amik dari blog shawlsindustry....
Untuk info yang lebih lanjut pergi la dekat blog tu okey laling laling sekalian :))..Daya just tunjuk gambar sahaja




Lepas tu Daya tertarik sangat dengan satu blog yang dah kunjung blog Daya ni ..shawlcantikshop nama dia ..Wahh tudung memang lawa lawa ..phuii tiada tandingan ..cehhh gitu :D ..Macam biasa kalau nak beli or nak tengok tengok je ..visitlah blog die dengan tekan link pelangi tu ye :)

Harap maklum , gambar memang tak berapa jelas ..bukan blog Daya yang bermasalah ye laling sekalian :)




Then gambar lepas ni Daya main petik je dari internet , yang lawa tu Daya amik ..Kire yang stail Daya jela kan ..hehehe
Ni adalah salah seorang blogger yang Daya kenal ..Tula sape suruh cun cun
kan dah kene curi pic tu :DDD

Ini peringatan ye kawan kawan ku yang tercinta ..Daya
memang pakai tudung macam ni TAPI BUKAN BONGGOL macam tu ye..Itu adalah HARAM di sisi Islam !!!






Okey itu sahaja untuk hari ni , Harap korang semua akan berminat dengan selendang ye kecuali LELAKI ..fuh minta dijauhkan Tuhan :)

No comments: