23 April 2011

Baju Pelik Lady GaGa

Korang ingat lagi tak baju yang Lady GaGa pakai masa MTV Musik Video Award 2010 ? Ala yang daging tu .. apelah tak de baju lain ke nak pakai ..haduii pakai baju kurungkan manis XDD

Sekarang dia muncul pulak dengan costume yang menggunakan 100% diperbuat daripada rambut sewaktu hadir di kelab hiburan eksklusif iaitu The Oak Room .. Aigoo Shippo ( bahasa korea yang bermaksud Aiyoyo (!) HAHA )

Tak de keje lah Lady GaGa ni , ape kate lepas ni tak payah pakai ape ape ..same je kan ^^ ..
Dah la tak tau rambut sape yang dipakainya tu , kalau buat la rambut tu berkutu ? ha kan sia sia je ..aduiii =='
Watever la yee Lady GaGa ..

P/S : Dah berbulan Daya tak dengar lagu dia dah ..ehehe bagus kan ..anda pula bagaimana ? selamat beramal :)


                     Lady GaGa @twitpic.com/2t8yp1


6 comments:

akubiomed said...

Salam pekenalan. Tidak miang pakai baju dari rambut? Lady Gaga ini mangsa fesyen

Daya The Sixth ! said...

miang la ..eee geli kottt

NanaKhairi said...

Eeee. Tak suke L.G. ape la motif dye pakai mcm tu. ye dak?

bila blog bercerita said...

sy juge hidayah...weeee~~

aiyoooo....ape paten bju 2....
nmpak dek nnek, abes kne sesah ngan pnyapu..hahaha

Daya The Sixth ! said...

@NanaKhairi Daya dengar cite yang die pakai macam tu untuk menjadi contoh kepada sesiapa yang selalu dibuli sebab tak lawa , sebab LG ni dulu pon tak lawa dan selalu dibuli jugak

Daya The Sixth ! said...

@bila blog bercerita Haha nenek tak sempat nak pukul dengan penyapu dah pengsan dulu , sebab terkejut :D