27 April 2011

Blog bukan tempat maki hamun =='

Sakit mate la Daya tengok .. Waduhh pembetulan ye , kepada sesiapa yang ade blog , ..blog bukan tempat kita nak memaki hamun la ape la .. marah orang tu marah orang ni .. Haiyoo , tu dah bukak aib orang namenye .. Yela kalau dia dah buad salah okey fine marah die dalam hati sudahh or cakap je depan2 dengan orang tu ..tak payah tulis dekat blog , orang tak suke nanti ..menyampahh taww
Bukan tak boleh tulis pasal perasaan tapi yang baik2 jela ye (:

Harap korang tak buad ye ^^

No comments: