29 April 2011

(Gambar) Rumah Dato’ Siti Nurhaliza

SITI on Astro Ria

Hehehe ini semak sikit aje . Daya nak promote rancangan Siti kepada sesiapa yang tidak tahu tu ^^

Okey berbalik kepada gambar rumah siti ,,
Jom check it out ^^


Kuala Lipis


Cameron Highland


Cheras


Bukit Antarabangsa

Rumah Siti mane pernah tak lawa kan ..huhui Daya harap Daya dapat belikan rumah macam ni untuk ibu Daya nanti .. Amin ~

3 comments:

aisya said...

byk btol rumah.. kalau 1 je cukup la.. 2 exception la kot, utk parents 1.. baik guna duit tu untuk bantu orang yang kurg bernasib baik.. huhu

Daya The Sixth ! said...

Betul tu , derma dekat jepun ke ..

Saye Shua said...

erm dah duit dia bersepah nak wat cam mane , lagi satu maybe time die ade show pape ke yg dekat area ngan sumer rumah die , senang dia balik rest terus kan :) tapi belambak gila lah rumah die , haha entry rumah perdana menteri xde ke , kot2 ade 10 bjik pulak :)