27 April 2011

Justin Bieber Favourite Colour

Yeahh dekat Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Tasik maybe Kenanga tak berapa teror , selalu dapat tempat last dan sebagainya tapi (!) Daya sangat berbangga rumah sukan kenang sebab Justin Bieber punya favourite colour is PURPLE and Kenanga tu warna PURPLE !!!!

Nampak sangat betapa obsesnye Daya an an an :DDD

Daya memang suka warna purple .. Cewahh Justin suke purple Daya terus suke ni .. Haha xla Daya memang dah lame suke purple tapi perempuan biase lah kan , hati die mesti akan tertarik dengan warna pink jugak (:

Btw , sedih aww tak dapat pergi konsert JB , sampai termimpi mimpi .. serious korang tak tipu nih ..Hmm :'(
Daya ade tengok satu video ni waktu konsert justin bieber , penari dia tarik sorang pompuan untuk naik atas pentas .. menangis Daya tengok video tuuu .. uwahhhh Daya nak jugakkk .. Sape tak nak jumpe Justin Bieber an an an ?? eh cop2 nenek Daya xmau jumpe ..ehehe katenye datuk Daya lagi ensem ..HAHA

Untuk menguatkan bukti tajuk Daya mari tengok bawah :DDDD

Justin Bieber recently sat down with Chris Connelly of “Nightline,” who asked Justin a number of questions. One of which was “What’s your favorite color?”
Justin: “Favorite color is purple.”
Chris: “You laughed there. Do people ask you what your favorite color is sometimes?”
Justin: “Yeah, sometimes.”
Chris: “Is it really funny to be asked what your favorite color is?”
Justin: “Yeah. Like, who cares what my favorite color is?”

Hey I care okey Justin .. HAHA (!)


Tie warna PURPLE


Tengok la papan Never Say Never tu .. PURPLE


Baju die .. PURPLE




Beli chocolate pon PURPLE .. Ohh Daya bangga rumah Kenanga :D




P/S : Hei rumah sukan SMKTT yang lain , korang suka JB an ? Tahun depan bagi Kenanga menang okey :DDD .. Bagus JB ni jadi alat Daya .. HAHAHA >.<

No comments: