5 April 2011

Kembar Justin Bieber ! :)

Ni tah yang ke berapa kali tah Daya tulis pasal Justin Beiber ..heheh kali ni kembar Justin Bieber pulak ..Ade dua news dalam entry Daya kali ni . First ! Justin Beiber bukan sahaja ada T-shirt sendiri , beg sekolah ada gambar die ape semua kan tapi dia pon ade patung sendiri jugak !

Memang Justin Beiber terkejut tengok patung tu serupa dengan die and die agak bangga ! :D
Dorang dah nampak macam adik beradik dah ..Moh tengok naaa ~~



Patung muke same je dari tadi ..Hahahhaa XDD


Nampak macam orang betul kan :D ..Daya ingat orang betul la sangat tadi ..
Hahah kalau Justin Bieber ni ada banyak memang untung semua perempuan dalam dunia ni ..
Setiap sorang ade satu JB ! Hahahah XD ..Daya tak payah cari jodoh lee macam tu , JB dah ade XD

Second ! Youtube sekarang gempak dengan sorang mamat yang menyerupai JB ku yang tercinta ( cewahhh gituu ) ..Name si mamat tadi ialah Jamie Laou yang memang femes la sekarang :)



Sebijik sejibon kan kan kan :DD ..Tak dapat JB , Jamie pon jadi ^^
Video bawah ni pasal Jamie , die mmg klaka laa ..Agaknya kan JB rase terancam tak ..Hahahha
Dont worry no one can replace our JUSTIN BIEBER ! Thumb Up ! :D


No comments: