24 April 2011

Korean new drama It's Okay, Daddy's Girl


Assalamualaikum sahabat blogger (!) ^^

Today post :
Pasal cerita baru korea yang kini disiarkan di astro beyond .. tapi kepada sesiapa yang tak de astro beyond tu  boleh la tengok di SINI .. 

Pelakon :
Park In Hwan


Ni hero citenye .. Wait wait memang laa die tua .fine korang tak mau tengok .Die ni just ayah kepada heroin
Tapi die tetap hero cite ni ..kire die yang banyak berkorban laa :)


Moon Chae Woon
Nilah heroin die , cantik kan kan kan :)

So ini lah watak utama die .. Ek ? lelaki ensem tak de ? jangan risau , kenal SUPER JUNIOR ? ehehe boleh tanye lagi , mestilah kenal kan ..Orait si kacak Lee DongHae turut ade dalam citer ni .. suke laaa tu ... kikikiki

Sinopsis :
Eun Chae Rung ( Moon Chae Woon ) ialah seorang puteri manja yang selalu bergantung kepada ayahnya . Suatu hari ayahnya terlibat dengan jenayah dan hidup Chae Rung porak peranda . Dia hilang punca . Dia terpaksa menjadi dewasa , menghadapi pelbagai kesusahan sebelum menjadi matang ..
Itulah kisah cite ni , Daya terangkan mungkin tak berapa best tapi memang best la ..ehehe
So selamat menonton :)