5 April 2011

Paris Hilton masuk Islam ? Tipu lahhh !!

Sekarang kita sendiri pon tak tahu dekat negara kita ni siapa yang baik siapa yang jahat siapa yang jujur siapa yang PENIPU !!!

Ni ha konon la sangat Paris Hilton tu nak peluk Islam ..Nasib baik lah ni blog ..Kalau tak dah lame Daya maki je ..Ingat Islam tu main2 ke ape ..phuiii ==' ..maybe korang pon dah taw hal ni kan tapi Daya nak buat jugak entry ni sebab Daya geram taww ..grrrr


Nampak sangat edit gambar nii ..

Berita ni direka-reka oleh The Daily Squib


So kalau lepas ni ade berita dekat sini korang tak payah la percaya sangat ohh..
lagi2 yang Islam ..semua tu nak lemahkan iman kita jee..Pliss ye jangan terpengaruh..
Haduii tengok Daya dah jadi nenek pulak ..pdhal baru 15 taww ..haisy :)

Tapi bile Daya bace komen die Daya bngge lah sikit sebab ramai orang Islam yang tak percaye ^^ GoodJob !!


Klik dekat gamabr untuk besarkan ye :)  ..Ape2 pon berita ini tak benar ..Paris Hilton nak masuk Islam ..tggu die dah nazak nanti lahh ..Gile betol..
Haisy lepas ni Daya jadi Ustazah Daya daa pulak ^^

No comments: