5 April 2011

Two days and one night newest member 2011

Kalau korang minat Lee Seung Gi atau Kang Hodong atau Jongmin atau Jiwon atau Lee Sugeun ..korang akan taw cite variety show ni .. Bagi yang tak tahu tu , hmm cite ni pukul 11.20 malam hari Jumaat and ulangan pada hari Isnin pukul 6 petang ..try la tengok , syok ! Daya jamin 100% .. :D

Okey dari 5 orang member jadi 6 member dah sekarang ..
Macam biase moh le kite preview gambar mereka berlima dulu naa :))))



Hehe syokkan tengok :D
Okey ahli baru yang masuk kumpulan comey ni ialah Um Tae Woong


Eh macam pena tengok kan ..hehe drama die yang paling hit ' Queen Seondok '
Haa die Yoo Shin dalam cite tu ..! awsome ! Daya memang minat die ni , maybe korang
akan cakap euuhhhhh die tua lah ..tapi sebenarnya die comey
hehe xcaye cube lah tengok Jumaat ni ^^
dekat KBS World ..Daya taw mesti korang ade an an an ^_^



Ha ni bagi korang yang belum pena tengok 2 days and 1 night
Ni preview die je taww :)
Enjoy !

5 comments:

daylachan said...

jarang tgk kang hodong punye show...sbb i minat jaesuk lg...hehe

zieyRa suLLey© said...

hi, jom juin bloglist kite
http://zieyrasulley.blogspot.com/2011/04/jom-juin-bloglist-kite.html

chocolatemylife.blogspot.com said...

sye pun ske gak tgk cite nie, klaka sgt especially kang hodong tu,

Daya The Sixth ! said...

@daylachan I minat dua2 ! ^^

Daya The Sixth ! said...

@chocolatemylife.blogspot.com Kelaka gile kan ! :D