30 May 2011

Artis Korea sebelum dan selepas ' Surgery '

Huh pukul 4:21 pagi ?? ouh why mata ku ..kenapa tak mahu tidurr ?? sobb sobb 

Terlalu bosann laa so Daya bukak internet and search korean artist !! ( terlalu taksub dengan korea )
Cuba teka apa Daya jumpe ? Gambar artist korea yang buat plastic surgery .. Wah menarik ni .. tapi tottttt ...what happen ??? lain bebenor muka mereka2 yang berkenaan ...
Check it out ~~~



 Mommy !! come on .. Daya jeles sangat2 nih .. Nak plastic surgery jugak !! ..
Ouhh no no no .. Mari kite same2 bersyukur dengan apa yang Allah telah beri .. Alhamdulillah..
Tapi still tak puas hati , dengan hanya sentuhan kecik Si Doktor Pakar .. Ching Ching Ching .. berubah beb ! isy isy isy .. Kalau tak buat plastic surgery pon kamu sudah cantik ~




Wahhh bling bling .. hidung dia dah mancung tuuuu .. HAHA comel laa .. Berbeza kan kan kan ..
Ni ahli kumpulan GIRLS GENERATION yang famous tu ..

Mereka yang dibawah ni pun dah cukup lawa dah .. Biarlah membesar dengan muka naturalkan ..hmm isy tak baik Daya ni .. sekarang ni semua artis pon buat plastic surgery kan ? Ade sesetengah yang tak .. NAJWA LATIF dont you ever think to do plastic surgery .. Kamu dah comel 





Yang ni pulak lelaki yang kita puja2 comel , ensem , macho .. dulu dorang tak sempurna okey .. Nobody Perfect !



Opss what happen TOP ? Mesti TOP ni exersice kan ? ke sedut lemak ?? hmm entah ..Allah Maha Mengetahui kan kan kan ?


But , jangan risau ..tak semua buat plastic surgery ..Mereka asli .. Contoh macam 


Gu Hye Son .. Heroin Boys Over Flower .. Yaaa .. memang Daya akui , die comel sangat !!! (berguling-guling )


Yoona .. Girls Generation .. My favourite member dalam group tu .. Muka dia dari kecik sampai besar sama je .. 

Okay , sampai disini saja entry Daya kali ini ... ( Daya dah berterbangan ...Mimpi pergi KOREA dah ..ehehe )

1 comment:

TwoBestFrenzFafa said...

Daya , cer tgk fujun [B2st] dia nampak beza sgt .. >.<