20 May 2011

Maharaja Lawak Minggu ke 8

Memandangkan Daya tak ade Astro warna dekat rumah so Daya bangun la seawal 5 pagi untuk tengok dekat youtube.. SEPAH , JAMBU , JOZAN , R2 best .. Nabil kureng ..eheheh bukan boleh update status dekat facebook dengan twitter ke abang Nabil , blog pon boleh ..:D

Okey dan mesti korang pelik kan . ' Eh R2 best ??  Apehal ? ' .. R2 telah diundi masuk semula dalam Maharaja Lawak .. Persembahan dorang memang best , so harap dorang kekal kan ke-best-san tu minggu depan .. Jom tengok persembahan dorang ..




Kalau R2 pasal orang gila , SEPAH pasal nenek tua , JAMBU pulak pasal robot .. Tengok tengok ^^






Man dengan Nabil pulak pasal ape ?? Tengok lagi tengok lagi ^^






Jozan mane Jozan ?? Ehehe jangan risau tak kan lupe punye :)



Bile tengok persembahan Jozan minggu ni teringat pulak citer Mr.Bean yang die pergi jumpe doktor gigi tu 
HAHA

Tertinggal lagi satu , BALAS ^^




Minggu ni siapa tersingkir ? Man , Nabil , Balas berada di kedudukan 3 terbawah .. OMG Nabil 3 kebawah ?
Diumumkan pada MINGGU KE 8 MAHARAJA LAWAK ,

-
-
-
-
-
-
-
-
-
Man telah tersingkir ...~

Kesian die baru jadi Juara Raja Lawak .. hmm anyway Good Luck ye Abang Man :')





Minggu ni semua peserta dah buat dengan baik , hope minggu depan dorang buat dengan lebih baik ..
Chayokkk NABIL , SEPAH , JOZAN , BALAS n  R2 !!!!!

Sekian , Assalamualaikum :)


2 comments:

k e y r i said...

<<<<jarang tengok rajalawak sebab mak xbg tengok tv. =.=

Daya The Sixth ! said...

Alala siannye die .. nape tak bagi tengok tv pulak ?