2 June 2011

Chelsea bertemu Malaysia 21 Julai 2011

Pada benda ni ? Daya buat entry bola ? wahh ! Ni laa kesan akibat jeles kakak sedara ku berjumpa dengan Muslim Ahmad .. Uwahh nak jumpa jugak ..fanatik tauu .. Daya siap beli baju bola ..ehehhe

Apa-apa jela kan tapi Daya nak cite ni pasal Chelsea lawan Malaysia 21 Julai 2011 .. Perlawanan yang dianjurkan oleh (FAM ) Persatuan Bola Sepak Malaysia akan diadakan di Stadium Nasional , Bukit Jalil pada pukul 8.45 malam ..


Tengok gambar ni terus bersemangat kan kan kan ?? :)

Okey tiket berharga RM 58 , RM 68 , RM 108 dan VIP RM 388 ..Tempat VIP sangat terhad so cepat cepat ..
Tiket dijual di cawangan Adidas terpilih seluruh ibu negara .. Bukan dekat Adidas sahaja,peminat juga boleh beli tiket ni Ticketpro , melalui talian 03-7880799 dan laman webnya www.ticketpro.com.my ..
Jualan tiket bermula dari 20 hingga 29 Mei di cawangan Adidas seluruh negara , ..manakala jualan di Ticketpro pula bermula pada 30 Mei ..

Uisy dah lama Malaysia tak buat perlawanan dengan pasukan yang BESAR kan ? 2008 , Malaysia pernah bertemu Chelsea dalam perlawanan persahabatan tapi Chelsea telah menewaskan Malaysia dengan 2-0 .. 
Tahun ni , 2011 , Daya dengan yakin mengatakan yang Malaysia akan MENANG !!! Go Go Chayokk Malaysia .. Do your best :') ..Semoga Malaysia menang ..Amin ~

1 comment:

Aku Huduh ! said...

mesian men ngn chelsea ? wallahh... hebak ar mesia gini.. huhuhu..