10 June 2011

Kenangan UKISS di Malaysia

Hei guys , morning ! ..Yeah penat meh kaki sebab berdiri terlalu lame untuk fan meeting UKISS .. Tahan jugak la kan sebab UKISS tu ..

Tapi tak bertahan lame nih .. Daya mule2 duduk dekat tepi pentas then pakcik tu marah suruh bangun sebab nnti halang orang lalu .. Kiteorang pon bangun ..Dah bangun , pakcik tu suruh masuk pavi pulak dah ..Kate kiteorang semak dekat situ .. Then okey la .. Pegi makan donut ape sume ..

Lepas tu beratur balik , wahh nampak dengan jelas pentas tu .. UKISS datang jew .. sume angkat kamera dengan kaki ..Hadush mane nak nampak beb ??

Mamat dekat sebelah Daya pon dah mula angkat tangan die ..Wahh memang best laa bau die kan .. HAHA Daya tak tahan , terus pergi masuk pavi and muntahh .. Uwekkk ..

Oh no my beautiful day dah hancusss ! Daya keluar je pavi tengok dah ramai orang dah balik .. Tapi Daya nk tengok jugak lagi kalau2 UKISS still ade .. Ye dorang memang ade ..Orang balik sebab dorang ade kat situ just nak sign poster ..

Daya pegi depan , tolak sume orang and tangkap gambar !  heheh .. Tapi tak jelas so Daya tengok jela ..Kiseop comel ! ..

Last sekali kiteorang tunggu jugak situ kalau2 boleh jumpe UKISS lagi ..Tapi mereka dah balik .. Ade abang tu kesian so die pon bagi kek yang UKISS tiup untuk birthday Dongho dengan AJ .. wahhhh unbelieveable !!
ABANG ILOVEYOU ..Daya pon dapat poster jugak ..Sampai empat .. Yeah tak menyesal Daya pegi fan meeting nih ,,Ingat dah hancus la lepas bau ketiak tu kan .. Tapi semua berjalan lancar ..

Anyway thanks to abang bodyguard ..Saranghae Abang , Ukiss Oppa ..And Happy Birthday juga to Dongho and AJ ..

My beautiful Day (:






UKISS POSTER


UKISS BIRTHDAY CAKE

I'm really2 happy 

4 comments:

nanae said...

waaa~bestnyerr dpt kek ngan poster nak satu bleh huhuhuh~tak pi pon kat sne nana msuk shortsem uhukhukhuks kek tolonglah pos skit hiihhihihi

❤ sHirOie ❤ GirLz said...

eh daya ade pegy konsert ukiss jugakk ea ? hehe ...

Daya The Sixth ! said...

@nanaeTak boleh tak boleh .. itu nnti jadi bufday kek Daya XD

Daya The Sixth ! said...

@❤ sHirOie ❤ GirLz Kenapa kamu pegi jugak ke ? :D