20 June 2011

Trip to Genting !


Haha actually Daya pergi hari Sabtu ( 18 Jun 2011 ) .. hari ni baru nak story morry dekat blog pink Daya ni .. muahahaha .. 

Dekat sana memang terOVER sejuknye .. Daya pakai baju sejuk pon still mengigil .. Dah la sejuk , Daya and friends lagi tak ade akal ( ade akal , tapi time tu biul ..ehehe )  pergi masuk SnowWorld .. Memang terbaekk la beku dalam tu .. Daya jadi tugu kejap dalam tu .. haha

Tapi yang tak syokknyww Daya dapat naik yang buaian laju tu jew .. Rollercoster tak dapat pon ..uhuhu..
Daya beratur satu jam dekat situ ..Lagi satu line nak masuk tibe2 hujan .. ngeeeee ~

Redha , sabar .. haha tak ape rollercoster tak dapat naik , shopping la ape lagi .. hehe

Okey Daya nak korang tengok gambar Daya dekat sana ... 



Kawan-kawan Daya comelkan ..uhuhu ..yang pakai spek tu Daya ..ehehe ~

Sekian cite pon habis 

No comments: