20 June 2011

Tutorial Check Berat Blog


Hei dunia IT memang macam2 kan .. ha bukan manusia je boleh timbang berat tau .. Blog kita pon boleh ..wah wahh memang canggih gilerr .. Haha bende ni dah lame dah pon sebenarnya .. Daya yang macam orang ketinggalan baru tau ..hekhekhek

 Kalau nak check berat blog korang tu , jalan la kaki pergi --- > SINI ...hehehe

 Lepas tu , akan keluarlah satu laman web seperti dibawah , tulislah korang punye URL BLOG yang cute tu , seperti yang dibawah juga ..ehehe



 Dah letak URL jangan lupe tekan check pulak ..huhu

 Bile dah tekan check , keluar lah resultnya ..TADAAAA !


 Haha macam tunjuk keputusan PMR pulak kan .. hehe .. Kalau result keluar macam ni selamat lah blog korang .. Tak ade la mengantuk orang nak check it out blog korang ..

Sekian dari Daya ,

1 comment:

Mysr Qstina said...

Akak, kalau bawah yang dari akak tunjuk tu maknanya okaylah?