8 June 2011

Tutorial Cute Background



Hello friend , sekarang nih tutorial lagi ..yeahh memang tak penat2 tangan Daya ni menaip kan .. huhuhu...Daya tengah rajin gegila ni ~ lalala

Okey dekat shoubox Daya ade orang mintak buat tutorial background macam Daya ..tapi tak bagi link pulakk..hmm 
Tak ape laa , okey sekarang Daya akan bagi link untuk korang cari background comel2 ..Pandai2 laa korang cari mane yang sesuai okey 


Ni je tempat Daya selalu pegi ..Ek eleh ni je ? Haha don't worry ..confirm pening korang cari kalau banyak2 .. Cari perlahan2 okey ..

Freebies Background





Itu sahaja ^^ .. Much Love From Daya The Sixth !


9 comments:

Nisa Si Gadis said...

yang dekat cherrybam tu nak ambek code kat mane yea ? reply kat chatbox saya yea . tengs :)

Nureen Sharafina said...

assalamualaikum....cherrybam tu utk tumbler jea ke ??? utk blogger x de ?? (sorry saya tanya mcm ni sbb saya newbie)...

Daya The Sixth ! said...

@Nureen Sharafina Ade adik , kene cari .. :)

Syakilaa said...

nak tanye ye, lpas da dpt kod background tu nak paste ktmane ye? sy x jumpe laa cari bhgn background tu.tq

Daya The Sixth ! said...

@SyakilaaDh dapat code awk paste laa dekat html/javascript :)

wahida ahmad said...

bckround tuk blog ta jumpa..yg ada tmblr..kt mne ea nk cari..??

Anonymous said...

cam na ny... dah copy pastu tngok kt blog xdew laa

Insan Bernama Aku ^.^ said...

boleh x kak daya ajar saya mcm mana nk letak lagu?

Anonymous said...

O seu blog é lindo! Sou brasileira (: