8 June 2011

Tutorial Cute Background



Hello friend , sekarang nih tutorial lagi ..yeahh memang tak penat2 tangan Daya ni menaip kan .. huhuhu...Daya tengah rajin gegila ni ~ lalala

Okey dekat shoubox Daya ade orang mintak buat tutorial background macam Daya ..tapi tak bagi link pulakk..hmm 
Tak ape laa , okey sekarang Daya akan bagi link untuk korang cari background comel2 ..Pandai2 laa korang cari mane yang sesuai okey 


Ni je tempat Daya selalu pegi ..Ek eleh ni je ? Haha don't worry ..confirm pening korang cari kalau banyak2 .. Cari perlahan2 okey ..

Freebies Background





Itu sahaja ^^ .. Much Love From Daya The Sixth !


9 comments:

Nisa Si Gadis said...

yang dekat cherrybam tu nak ambek code kat mane yea ? reply kat chatbox saya yea . tengs :)

Nureen Sharafina said...

assalamualaikum....cherrybam tu utk tumbler jea ke ??? utk blogger x de ?? (sorry saya tanya mcm ni sbb saya newbie)...

Daya The Sixth ! said...

@Nureen Sharafina Ade adik , kene cari .. :)

Syakilaa said...

nak tanye ye, lpas da dpt kod background tu nak paste ktmane ye? sy x jumpe laa cari bhgn background tu.tq

Daya The Sixth ! said...

@SyakilaaDh dapat code awk paste laa dekat html/javascript :)

wahida ahmad said...

bckround tuk blog ta jumpa..yg ada tmblr..kt mne ea nk cari..??

SiTi NoRnAjIhAh. said...

cam na ny... dah copy pastu tngok kt blog xdew laa

Insan Bernama Aku ^.^ said...

boleh x kak daya ajar saya mcm mana nk letak lagu?

Anonymous said...

O seu blog é lindo! Sou brasileira (: