17 July 2011

Cara Buat Duit Dengan Blogging



  <--- Kringg kringg , anda dapat 1 pesanan ringkas baru ..


Tahniah , anda dapat RM 300 kerana berblogging !


Wah indahnye dunia kalau macam tu kan .. Okey Daya nak ajar korang untuk jadi macam tu jugak .. hehe cuma korang tak akan dapat SMS laa .. Korang kene check sendiri duit korang tu ..

Cara satu :

1 . Daftarlah dengan Heartbeat ..Klik --> SINI <-- untuk mendaftar..

2 . Isikan semua maklumat yang dia mintak ..





3 . Letak banner Heartbeat dalam blog korang ..




1 . Bila dah buat account , korang tekan yang nombor satu tu dulu ..

2 . Lepas tu baru tekan nombor dua untuk cari code banner..

3 . Pilih bentuk banner yang sesuai dengan blog korang ..

4 . Dah siap letak banner tu korang shopping laa sikit kalau nak ..Korang boleh letak gambar korang sendiri okey .. Cool kan ..hehe

* Cute T-Shirt ( nak letak gambar korang dengan pasangan pon boleh )
* Cawan ( letak laa gambar pkwe kat situ , barulaa namenye ingt setiap mase ..hehe )


Korang pon boleh buat design sendiri dekat --> SINI <--

Syokk giler kan ..Dah laa dapat duit .. Shopping lagi .. Hehe tak payah penat kaki pegi jalan ..fufufu ~


So korang cepat2 laa buat account heartbeat eh .. ? Good Luck ! Semoga dapat duit yang banyak :)



14 comments:

razieayen said...

mmg btol2 dpt duit ke ? kalo letak banner je trus dpt duit ek ?

Daya The Sixth ! said...

@razieayen Dapat tpi ade cre die syg :)

aeja wina said...

memang bole dapat duet ke daya? cube explain dari mule.. camne ley dapat duet pulak? camne kite nak tawu?

--->done follow u! :D

Daya The Sixth ! said...

@aeja wina Kite kene bagi org tekan link kite , kite bole check duet dekat acc kite laa adek :')

~ sTOry mOrY ~ said...

ta paham lha cena bule dapat duet ! ita isi mua 2 selamat kew ? kak ada daftar 4 heartbeat ny kew !

~ sTOry mOrY ~ said...

kak ! selamat kew law daftar heartbeat ny ? kak ada daftar kew ! ta paham lha cena bule dapat duet <3

Daya The Sixth ! said...

@~ sTOry mOrY ~ Selamat dek . Adek kena letak link je dekat blog adek :)

♥ niena kimie ♥ said...

daya?? btol ke dpt duet?? nanti kita nak amek duet to dkat mna ek??

Safwan Sign said...

yaya kite tk jumpe perkataan 'my hbaffiliate' tapi perkataan to bertukar dgn join dan bkn my

Atikah said...

Daya, macam mana nak letak banner tu kalau kita guna blogskins ?

Anonymous said...

kak! camne nak check ha?

Nurul Izzah said...

Tak dapat duit pun ? kena orang lain vew blog kite bru dapat kew ?

MayMay Apple said...

mna nak ambi duit tu ? o.O

firdy daus said...

camne nak cek duit???camne nk amek duit??xphm ~ hehe