30 July 2011

Freebies Header Part III



Sebagai tanda terima kasih atas follower yang sentiasa bertambah dari semasa ke semasa so Daya bagi laa freebies ni .. Anyway Daya nak mintak maaf jugak sebenarnya sebab ramai yang request header , tapi Daya tak buad-buad pon .. Sorry buddy ! .. Daya busy dengan PMR ..just sempat update .. Maaf banyak2 :)

Take anyone you like ..Kalau tenet tu okey , korang komen la .. Credit jugak kalau boleh yep ? Okey enjoy the headers and choose one .. KLIK GAMBAR UNTUK BESARKAN lepas tu right-click , save as .. :)

Berukuran 800x300


Berukuran 700x300









Hikhok gambar BIG BANG ..

Berukuran 800x400








Rasenya dah terlalu banyak header percuma yang Daya bagi , so lepas ni Daya kene kan bayaran okey ? :)
Hikhok .. Enjoy the headers !

Hope you guys like it ! ^_^


17 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

pandainya daya wat doodles sendiri.. comel2~ geram tengok!! ^_^

alynn'johan :] said...

hee , ambil stu yg kat bwh skli tu ek . thanks :D

Daya The Sixth ! said...

@NuSaNa NoSa 91Ade sesetengah amek dari orang (:

Daya The Sixth ! said...

@alynn'johan :] Thanks sebab amek :)

Daya The Sixth ! said...

@alynn'johan :] Thanks sebab amek :)

Diary Story said...

waa , comeyy . nak satu .

pyqa said...

pyqa ambik tengs :))

Daya The Sixth ! said...

@Diary Story Trimass :')

Areen Sofea said...

cmel header
sy amek 1 boleh :)

Syiqin Punya Story said...

amek satu pliz ? Thx :)

hidayahkhairi said...

amek 1 yer ;)

Daya The Sixth ! said...

@Areen Sofea Boleh aje comel :)

Daya The Sixth ! said...

@Syiqin Punya Story Sangat dialu-alukan ^^

Daya The Sixth ! said...

@hidayahkhairi Amek lebey pon tak pe . Hikhok :D

Noor Farahim said...

ambil satu

nurlissa said...

xbole nk copy pon sis :[ xreti lah.ajakan boleh?

iman irafia said...

amek satu ehh .