13 August 2011

Boys Do Not Cry .. Yela sangat tu ~






Salam guys ! Harini cuba teka siapa kejutkan Daya bangun sahur ? Yoyeah jejakajejaka dekat atas ni la yang kejutkan Daya .. HAHA <-- saje nak bagitau Daya mimpi dorang tadi

Okey stop Daya no KPOP anymore
Ececeh ayat tak nak kalah ~
Harini kan tiba2 Daya terfikir , sekarang kan ramai teenagers yang kapel
serious jeles kowtt semua dala HOT gile kan ..
HAHA <-- kesunyian
Anyway Daya tertanya-tanya kalau putus mestilah perempuan tu nangis gegila kan
yang lelaki tu pulak ?
Tak kan buat muke sardin je lepas kene tinggal or bile dia TINGGALKAN perempuan kannnnn


Daya tengok laa kan perempuan selalu macam ni tau . Kalau tengah HOT bercinta , status facebook dia 

' Awak , saya sayang awak ..SUMPAH ! '

Kalau dalam krisis or pergaduhan ..

' Jangan bagi harapan laa BODOH , kau suka dengan dia pergi kapel dengan dia laa !! '

Dah tak pasal2 kene bodoh pulak kan mamat tu , penat2 dia belajar dekat sekolah .. cakap laa dia pandai ..
kalau lagi 40 kali kita kate dia bodoh memang betul2 bodoh jadinya <-- oppss terceramah

Cuba teka macam mane status perempuan tu bila dah kene pujuk ..

' Awak laa cinta sejati saya  :) '

Ye perempuan memang lembut hatinya .. Cettttt Daya hati batu okey .. Perempuan ni memang pantang kalau break ni kan .. Mule laa dia fikir bf dia ni curang laa .. Ape laa .. Lepas tu keluar lahh status macam ni ~

' Kau tak layak untuk aku , pergi mampus laa ! Aku singlee balik yeay , Jom kapel dengan aku !! '

Walawei , bukan kau kate kau sayang dia ke tadi ? Girls hakikatnya boys do cry okey !! Ececeh tau pulak Daya ni kan .. Sebenarnya korang tau tak kenapa boy ni selalu mintak break dulu ? Ni ape yang Detektif Daya siasat laa eh ..HAHA ..Boy ni kadang2 tak tahan dengan perangai perempuan yang selalu update status dekat facebook , lagi2 kalau tu berkaitan dengan die .. Yela kejap korang sanjung dia , kejap pergi kutuk dia pulak .. Macam dia jahat sangat .. Perempuan tak jahat ke ??

Aiyoo kalau Daya pon tak tahan woo .. Akhirnya lelaki pon mengalirkan laa air mata lepas tak tahan sangat ..



Kalau laa Daya ada boy yang sanggup menangis sebab Daya .. Means dia laa yang Daya rase 'CINTA SEJATI DUNIA AKHIRAT ' Cewahh gituu .. 

Tapi peringatan jugak !
Jangan laa bile boy korang kata dia menangis sebab 
korang percaya terus
Call dia suruh nangis depan2 ! HAHA
Kalau dia xmau dia tipu laa tu ..
Hebatkan Daya ? :D

Moral Of The Story : Love Is Always Sweet :).. Kalau boy tu nangis sebab kita means dia memang SAYANG.. Macam abang sekolah Daya ni , hope korang bahagia !

Kak Mira & Abang Acah :)



No comments: