8 August 2011

Dapatkah Lelaki Melayu Lawan Fenomena KPOP ?


Sekarang KPOP memang dah famous dah dekat Malaysia ni . Daya pon terkena bahangnya .. Haha tengok laa header Daya tu .. Bajet je kan .. HAHA

Yang pasti semua yang minat KPOP ni of course wanita beb ! Kesian laa boifee melayu ni , kene dengar girl die cakap pasal KPOP .. Tanya Super Junior tu hensem ke tak laa .. Yang boifee kene laa mengaku kan .. Karang girl mintak putus pulak .. HAHA maaf lah ye kaum adam kami kalau dah fanatik memang begini ~

Tapi sebenarnya ape kelebihan lelaki KPOP ni eh ? 



Cuba teliti elok2 .. Ape kelebihan jejaka dekat atas ni sebenarnya ?
Dia ada anjing ? HAHA




Dia tak ada anjing tapi ensem jugak kan ?
That means lelaki melayu kita pon ensem , bergaya lagi pokk :D


Ni baru bab ada anjing tak ada anjing , cuba kite check bab keselamatan pulak .. Seorang perempuan tu mesti nak boy die body KETUL-KETUL , sekali die gertak semua orang lari .. Maknanya die lindung korang daripada musuh <-- orang yang nak mengorat girl dia

Korang tengok muka macam ni orang nak lari ke ?



Atoto orang buli dia ada laa .. Maaf peminat BOYFRIEND ..
KwangMin memang comel ! Muke jambu suare kucing semua ..
Tapi tak boleh lawann laa yang nie

-
-
-
-
-



Keselamatan terjamin ! Daya nak kawin dengan lelaki melayu laa macam nie ..HAHA
( macam laa orang korea tu nak kawin dengan aku kan .. :D )


Bab muke ganas selesai .. Bab menari pulak . HOHO topik hangat .. SUPER JUNIOR terbaek laa bab2 ni ..



Cair *** 
Gile comel ! Rasa nak tarik balik je backup lelaki melayu
HAHA jokejoke

Lelaki melayu ada jugak yang teror menari ni . Shuffle semua .. Okey ape kan .. HAHA pilihan hati Daya of course Adam !



Walaupun tak laa sehebat SUPER JUNIOR tapi at least lelaki melayu pon boleh menari 
Usaha tangga kejayaan :D

Moral of the story , semua lelaki sama je hebatnya .. Kalau dah curang tetap jahat jugak kan :)
Daya bagi tips sikit eh .. Perempuan ni suka kalau lelaki nyanyikan lagu korea .. So pergi laa amek kelas korea korang ye lelaki melayu sedunia ..HAHA 

P/S : Yang Daya ni nape tiba-tiba sokong lelaki melayu pulak kan ? HAHA bukan ape yang kawin dengan Daya nanti lelaki melayu jugak .. Berangan laa nak kawin dengan lelaki korea tu .. Entry ni lebih kepada menenangkan diri Daya sendiri <-- frust tak dapat kawin dengan orang korea .. HAHA


8 comments:

Chuu Muqhlis said...

lalaki muka2 jambu ni memang la sedap nak pandang..
tp nak buat partner, pk sejuta kali kot HAHA!

wany azmy said...

aaron aziz! love2! sis pn minat kpop p aaron aziz lg minatttt...hhahahaha

Daya The Sixth ! said...

@Chuu Muqhlis Betul tu .. fikir sejuta kali kalau nak kawin dengan orng korea :D

Daya The Sixth ! said...

@wany azmy Aaron aziz terbaek pokk .. Dgn badan die lagi ..HAHA :D

Cut Nurmastura said...

kwangmin , aigoo :)

Daya The Sixth ! said...

Haha die comelkan :D

Amy Syaquena said...

macam mane boyfriend saya ada sini ,oh aaron aziz hahaha..


p/s: salam kenal , amy singgah dan follow sini... jemput ke belog amy. happy blogging..

oneylofeunhyuk said...

lol.. gambar donghae pegang anjing eunhyukk.. OMO!!! haha saya nie E.L.F .... memang suke tengok entry yang puji2 suju nih.. hihi