21 August 2011

Jom Beli Pin Comel Dari Daya

Assalamualaikum guys ,
wahh Daya makin maju eh nak jualjual pulak ..HOHO
Daya nak dapat duit poket sikit maklum laa bulan puasa ni mama tak bagi duit belaja
HAHA

Barang ni Daya amek dari --> Sweety Tiara ..Kalau tak keberatan like laa page tu sekali ..HEHE ..Korang boleh tengok pin-pin yang comel dekat situ , and order dekat Daya tau .. Jangan order dekat situ pulak ..

Daya gerenti laa korang mesti like punya sebab memang comelcomel pin dia .. 
Jom tengoktengok sikit :')




Facebook Logo
Warna pink gitu :D


Muslimah 
Cewahh gitu .. Comelkan ? 
Ada rupa Daya tak ? HUAHUA


Sekarang zaman Domo dah tak ada <-- Ada lagi sebenarnya
Ramai orang dah mula minat Angry bird :')


Ni laa antara pinpin dia , selebihnya korang boleh laa tengok dekat SINI ..Beli memang berbaloi okey ..
Korang dah penat keluar beli baju kan , sekali pin tak beli ..Aiyoo order laa sini .. Murah saja .. 3 pin hanya RM 10 ..

Pembayaran boleh dibuat dekat nombor account ni ::

14430072691523 ( Julaini Amirah Binti Abdul Rani )

Barang tu akan dihantar pakai post laju ..Special tau Daya sendiri yang hantar ..HAHA tak dela mesti laa abang postman yang handsome ..Tak gitu ? HAHA

So korang berminat tak ? Beli laa satu pon jadi >.< .. Komen entry ni kalau nak order okey .. Alamat and nama korang hantar laa dekat --> SINI ..Send mesej eh .. Takut Daya tak approve pulak friend request<-- Tak approve sesiapa yang tak dikenali ..HAHA..private kan alamat tu..hehe , nanti raya Daya datang oraite :')
Spread Love  ♥


1 comment:

Siti Noor Syazwanie said...

Kak ?? cm ne nak 0rder ??? cntent n0t f0und pun kak ??