24 August 2011

Maaf Saya Tak Sehebat Kak Lyssa

Assalamualaikum :')
Trial PMR sudah selesai memang lega sangat2 ..
And rasa happy sebab dapat bukak blog Daya ni balik tapi 
Hmmm tak perlu laa buat Daya sedih kan ~

Daya baca komen kebanyakkannya memang sokong Daya and support habis-habis laa
Tapi yang tak puas hati pon ada ..
Ye betul kita memang tak dapat puaskan hati semua orang 
Daya buat tutorial berdasarkan apa yang Daya tau , and Daya mengaku freebies Daya tak HEBAT
Daya tak pro okey , dan Daya tak maen serang-serang ni ..

Kak Lyssa memang hebat , freebies dia pon best !!
Tapi Daya tak sehebat dia , MAAF ..

Terima kasih sebab baca tutorial Daya , follow Daya , komen entry Daya ..
Kalau tak suka tak apa , ada banyak lagi blog yang boleh puaskan hati korang :')

Thanks sebab sedarkan Daya yang Daya ni tak hebat ..
Spread Love <3

15 comments:

Nad Omar Saja said...

kita xyah la nk puaskn aty orang .
sbb suma x prefect .
so don be sad .chill ^_^

Daya The Sixth ! said...

@Nad Omar Saja Thanks support Daya :')

^NaMy^ said...

setiap org ade kelebihan masing2 :D

Nana ◕ ‿◕ said...

hee , kalau bgi nana , blog daya ni dah memng awesome tau ! Freebies spe ckp xhebat ? ramai yg guna freebies daya :D . Ape pun , Nana suka blog ni oke :)

Daya The Sixth ! said...

@^NaMy^Daya pon tak pasti kelebihan Daya sendri

Daya The Sixth ! said...

@Nana ◕ ‿◕ Nana always the best , thanks :')

Nana ◕ ‿◕ said...

@Daya The Sixth ! haha , you too dear . most welkem . cheers k ;D

azyra rshad dear :) said...

ala..lupakan je ape dyowg nk kate kan..but yg pntg daya ada followers2 yg sentiasa support daya don't worry b happy..love yor blog love your tuto love everything...he2...

hAnim amSuri said...

tak mou sedih oke .. sis suke tengok daya punye .. chill dear =]

cik cherry ♥ said...

percayalah ko awak pasti akan berjaya..cayokkk!!!

Daya The Sixth ! said...

@azyra rshad dear :) Thanks , Daya terharu ade follower macam azyra :')

Daya The Sixth ! said...

@hAnim amSuri Kamu terbaik :)

Daya The Sixth ! said...

@cik cherry ♥ Amin yarabalalamin ^__^

Lyssa Faizureen said...

alahaiii . daya .. tak mo ler ckap cm tuhh.. ;(
sedih lah dengar , sis pun bukan nyer hebakk mana puns , sis pun mula dari bawah jugak . usaha tangga kejayaan . daya kena berusaha lebih , untuk meningkat kan lagi mutu blog ini ok ?

Daya The Sixth ! said...

@Lyssa Faizureen Daya akan cube yang terbaek :)