4 August 2011

No More Justin Bieber Please !


Hey guys . First of all , Daya nak mintak maaf sangat2 sebab pernah taksub dengan Justin Bieber . Daya menyesal sebab suke die . Nak tahu kenapa ? Scroll bawah and bace okey ..




Ni lah mamat yang Daya minat gegila dulu .. Ok fine , Daya tau die ensem , macho , pandai menari , macam-macam laa kan . Tapi die fuck Islam beb ! Korang nak terus minat die and masuk neraka sebab taksub dengan die ?
Haisy Daya tak mau laa .. Korang tak payah la nak bieber fever lagi okey ? Islam lagi penting dari justin bieber nie .. Terserah (:

Bukan die je okey yang benci Islam . Raihana and Lady Ga Ga tu jugak . Lagu dorang tu merosakkan ouhh ..
Pemikiran budak2 boleh jadi kuning ! 
Maksud lagu Alejandro korang ingat bagus sangat ke ? Maksud die Allah itu lemah .. Phuii ! Yang budak2 sekarang bangge la dengan lagu tu pulak .. I say man , orang putih sekarang ni memang tengah cuba merosakkan orang Islam ouhh .. 

Jum kite tengok macam mana pengaruh yang Lady Ga Ga dah bawak ..Korang akan sedar betapa sesatnya kita selama ni .. Subhanaallah ~




See that ? Menakutkan laa wei .. 
Pengaruh JB tu lagi teruk . Korang taksub gegila dengan die sampai sanggup tu keluar duit beratus-ratus semata-mata nak tengok die jew ? Apa kate korang derma je dekat masjid , lebih afdal :)
Daya pon sedar Daya suke KPOP . Dan pernah pergi konsert UKISS . Tapi guys tu lain okey , konsert tu percuma dan Daya tak keluarkan sesen pon duit . Yang penting Daya tak taksub dengan dorang ..

Daya nasihat kan kepada Beliebers Islam , confirm2 semua perempuan kan , jangan jeles sangat laa JB tu kapel dengan Selena Gomex or kapel dengan mat bangla or what ever .. Just perlahan-lahan berhenti suka die okey . Lagi bagus benci je terus .. ! Haha kan senang keje ..

Korang minat die ni lagi bagus . Die puji Islam .. Dan die masuk Islam .. JB ada ? Tak ade kan ~~




MAHER ZAIN


Daya seru <-- cewahh ustazah terbaik Selangor , tolong laa sebarkan hal ni okey .. Biar makin ramai benci Si Bibir tu ..Muahaha !

Selamat berdakwah yep ! :)


10 comments:

twinkeenabilah said...

betol betol betol
baik minat maher zain :)
tp kpop tuu xleyh nak tggl lahh daya. huhu

Daya The Sixth ! said...

@twinkeenabilah Betl tu Daya pon susa nk tgglkan KPOP ..fufufu ~

MissViVio said...

hm..i think kalu kta mnat jb skalipon it doesnt mean kta sokong apa yg dia wat kn..it doesnt mean kta ni org kafir kn...n it doesnt mean kta msuk nraka. lgpon xde jminan pon suma 2..stakat mnat je kn..bknnya nk sokong dia bncikan islam. cma jgn cpat menghukum soal syurga atau nraka. bnda 2 hnya Allah ja yg brhak. :) tak ksah pon..coz sya xmnat pon jb..huhu

Daya The Sixth ! said...

@MissViVioYess betul , Daya rase tak salah kott just minat lagu die :)

k e y r i said...

dah lame dah berhenti minat diorang semua ni.. semua beri pengaruh buruk pada generasi baru umat islam.tapin ade jugak orang yg degil. haih..

wany azmy said...

sis xminat jb...nsb nek sis kirang sikit ngn lagu2 hollwood nie...p sis suke kpop...suke je taksub x :)

allysponti said...

JB?ewwww!!x suka!Kpop <3 maher zain x ketinggalan :DD

Daya The Sixth ! said...

@k e y r i Berdakwah memerlukan kesabaran :)

Daya The Sixth ! said...

@wany azmy Sep sikit ! same laa kite :D

Daya The Sixth ! said...

@allysponti Dengar lagu maher zain tenang je kan :)