19 September 2011

Ayat Macam Nak Kena Penampar

Assalamualaikum ,

Ya Allah tajuk entry Daya tu mengancam nyawa sungguh yep ! HAHA kayy Daya nak buad ulasan sikit <-- konon perdana menteri ni .

Daya dah laa nak PMR kan , ingat tengok facebook boleh laa tenang kan sikit fikiran yang berserabut nie , sekali status semua , macam nak mintak makan kasut . Aiyoo . Lagi2 budak yang hott gitu . Memang ramai GILA laa orang nak like .



Tak ke menyakitkan mata ku yang suci ni . Kadangkadang profile pic kite letak gambar kite dengan sedara , abang and kawankawan lelaki yang kita rapat kan . Amboi die sesedap air oren je . Konon nak tunjuk ade bf . Adushh . Daya pening . -,-



Nie sepatutnya bincang dengan kawan tu sendiri kan ? Tak ke malu kawan tu . Dah tu kutuk kakak die pulak . Yang paling best , ade salam dekat bawah tu . Terbaik ! :)

Daya nak cakap bagi peringatan je nie . Kalau tak tahan Daya remove friend aje . Aiyoo . Bukan marah tapi tak ke tercemar bijik mata ? kan kan kan ?

Renungrenungkan dan selamat beramal ! ^__^

Spread Love <3

7 comments:

♥ farhana akmal azahar ♥ said...

saba sayang ! dia mungkin jealous dengan awak kot yangg ;))

Daya The Sixth ! said...

Yang penting Daya tak kesah :))

♥ farhana akmal azahar ♥ said...

Hahahaha , baguss sayangg ;)) Sep sikittt , Hahaha xDD annoying je oh diorang tu ! buat dunno je ;))

Aimi ♥슈퍼주니어 ♥ 이성민 said...

betul tuh . sayang sokong awak daya !

Nur Atikah said...

ahha, jgn lyn manusia mcm tu. buad saket otak jea.

btw, good luck for PMR :)

Daya The Sixth ! said...

Maceh bagi sokongan :))

Myra Ketot ;) said...

akak , can i copy this ?? just wanna share with my friends .i will put a credit to you . regards: MYRA :)