3 September 2011

Freebies Background Shoutbox

Daya tak tahu nak update apa harinie so Daya nak bagi freebies sikit dekat korang yep !

Tapi yang nie bukan Daya yang buat yep , Daya nak mem-promote hasil tangan orang memandangkan Daya sendiri tak dapat nak buat . HEHE 

Memang comel . Nie saiz dia 460 width x 500 height .. Amek laa kalau suka ye kawan-kawan :)




BABY PRINCESS

http://3.bp.blogspot.com/-IKkgcqca9Xk/TmH3ZUIVt0I/AAAAAAAABSs/pm6jGoJVpqM/s320/freebabyprincessBG.gif



BUTTERFLY
http://2.bp.blogspot.com/-hbnwOK5bEZ4/TmH3ajJJYtI/AAAAAAAABSw/w-27ulq7tuw/s320/freebutterflyBG.gif



FLOWER

http://2.bp.blogspot.com/-jB_6c1wSXfk/TmH3bierk9I/AAAAAAAABS0/lRHXn_nD3Xg/s320/freefloweryBG.gif


BEAR

http://2.bp.blogspot.com/-qV8eVJzcMfY/TmH3c67mP6I/AAAAAAAABS4/mbaYkgFGpOA/s320/freerilakuma.gif

Background ni dah siap transparent okey . Tak tahu mana nak letak .. Pergi ENTRY INI , dan gantikan URL BACKGROUND dengan salah satu background yang korang nak yep ! 

Spread Love ♥ 

8 comments:

^NaMy^ said...

salam..daya na tanye sikit...width n height berape yer shoutbox bg nih?

yana halim said...

Selamat Hari Raya Daya! :)

Daya The Sixth ! said...

@^NaMy^Daya dah tulis ats tu dear , 460x500 :)

Daya The Sixth ! said...

@yana halim Selamat Hari Raya ! :D

Yolanda Rebecca Part Two said...

Ambik satu yee...

riema afifa said...

riema amek satu !

FiHa said...

nak 1 ye .
hehe tenkiu

Dhaniya ShahNiza said...

Salam adik comel..akk amik satu ye..tQ.. :) follow tuto jugak tau!!