22 September 2011

Freebies Header

Assalamualaikum ! :)

Happy tak hari ni kawankawan ? Hehe hope korang happy laa selalu kayy . Jadi laa macam Daya --> Happy Go Lucky Always ! Cewahh gitu :D

Sebab Daya happy harinie , Daya nak bagi korang Freebies Header laa kan . Dulu Daya ade bagi banyak tapi tak lawa kan kan kan ? So Daya delete yang lama tu then buat yang baru . Tapi still buruk . Sobsob :'(

Kalau sudi amek , kalau tidak abaikan saje laa entry nie . BAHAHA ! 


Domo Header




Si Gadis Header




Donghae Header



Elmo Lovers Header



Just click header yang korang nak lepas tu save kayy .
Kalau tak boleh korang boleh laa ikut je cara dekat --> SINI

Maaf kalau buruk kayy , kalau dah amek nak credit ke tak tu terpulang laa :')
Spread Love <3


17 comments:

Ninie said...

Cuba Daya gi blog adik Enna ni...nape Ninie xbleh follow dia ye? Button dia n all links x jadi. semua ninie xleh tekan. Ninie jd pelik la...org lain bleh follow ke? Kesian Enna, dia minta Ninie follow...tp x dapat. pelik la...dh lama try.

http://www.ennapunyasecret.blogspot.com/

eylla lee sungmin said...

amik 0keyh..thnk..nice:)

Ninie said...

Doodle siap...sorry to keep you waiting. Ninie busy lately...ni khas utk Daya, baru buat sat td...hope u like it!

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/09/more-doodles-balloons.html

Nani said...

comey ^^
btw, cute lah header baru daya..

Daya The Sixth ! said...

Macehmaceh ^^

hidayahkhairi said...

terima kaseh . amek yerr :D

Shakina Masdar said...

saya amik ye. thanks :)

AreIeySyah said...

Sy amek 1 ! Terima Kasih ! :D

Daya The Sixth ! said...

Time kaseh sebab amek tau . Takdela cantik mane ^^

AreIeySyah said...

Amek 1 ye akk comey :D

Korean Gurlz said...

sy ambik 1 ye...
thanksss..

LaiLy KumIKo said...

cute lh kak daya . nak header satu yer , hope kak daya x mrh :)

Kid From Yesterday..:D said...

rawr! saya amek yg domo tu ye..

Lina Nadhilah said...

amik 1.. nice header..

intan aslinda said...

saye amik satu ye..

budak lens said...

akak, iqen ambik yang domo.. terima kasih

Amylia Mia said...

assalamualaikum . daya , akak mintak satu yang donghae tu yea . thengs ^.^