2 September 2011

Gila Ke Kau Nie Daya !

OMG !
Korang Daya rasa Daya dah gila laa ,
Kene hantar pergi tanjung rambutan dah kott 

Rasenye masalah nie kalah masalah dunia tau ,
Detektif Conon pon tak boleh nak selesaikan masalah Daya nie

Haisy habis laa , esok mesti kecoh satu dunia hal Daya nie 
Tula Daya ni jiwa cepat sensitif
Asal ade bende yang menyentuh hati wanita Daya ni
sikit je
Daya dah bole jadi gila macam nie 

Daya nak bagitau rahsia nie tapi korang jangan citer dekat blog pulak
Pegi bagitau dekat surat khabar ke 
Serang rumah Daya esok pagi .. 
HUHU
Jangan begitu kayy <-- poyosss terlebey

Actually Daya jatuh cinta dengan ANGRY BIRD !!!



Korang tengok muka suci dia tu , astagfirullahaladzim ! Tersentuh hati wanita Daya ni haa .. DUP DAPP DUP DAPP dia ..Kesian tau .. Tak ley tido malam dah ~

Ada orang tercinta kaum sejenis yang Daya nie tercinta KARTUN ? * , *

Note to Domokun tercinta :

Maaf sayang , tercampak kau dari katil 
Dah ade member baru nak tabur kan air liur basi laa
Kau dah bole pegi cari tuan laen ..HAHA
Kejam nya Dayaa
Uwahhh sorry babe , love Daya dah ter-spread dekat Angry Bird <3
Good Bye Baby .. Cewahhh gitu :D

Eh eh korang dah tau cite nie diamdiam jela okey .. Shuhhhh kang heboh laa MELODI tu cari Daya .. HAHA

Spread Love <3

1 comment:

ChentaEty said...

Minat angry bird kew...hehe...=)anyway,u have a very nice blog dear..keep it up..i love it,especially,ur color theme..pink..i already follow you..=)