3 September 2011

Kebenaran Terbongkar :)

Assalamualaikum guys and girls ! :')

Harini Daya nak bagitau rahsia yang sedikit memalukan .. 
Daya bukan nak kene kan korang macam pasal entry Angry Bird tu
HEHE

Anyway Daya betulbetul malu nak cakap pasal ni tapi Daya nak jujur dengan semua orang , so dekat blog ni Daya pon letak laa benda ni~



Ya Allah malunya .. So Daya nak bagitau dekat sini yang Daya tak se TEROR mane .. Follower hanya ada 857 .

Tapi korang komen Daya punya blog cantik laa , Daya teror laa .. Daya tak pon sebenarnya . Daya hanya insan biasa . Walau apa pon korang tetap sokong Daya . Terima Kasih Daya ucapkan :')

Spread Love <3

2 comments:

mish eden said...

eden 400++ je..huhuhu...ok la 2...not bad la kn

Daya The Sixth ! said...

@mish eden Daya akan brusaha lebih gigh :)