5 September 2011

Korean Music Wave 2011 in Malaysia

Terkejut tengok tajuk entry nie ? HEHE
Sabar nak bagi salam dulu . Assalamualaikum guys 
Mood : Rindu korang :')
Ececeh macam status dekat FB pulak kan ..HAHA

Akhirnya mimpi jadi kenyataan kott . Ala macam puteri yang nak kahwin dengan putera gitu . Excited gile dengar berita nie . Tapi Daya tak boleh pegi , nak PMR :')

Anyway Daya nak korang yang pegi mewakili Daya kayy . Tangkap pic banyak2 sikit . HAHA <-- kecewa tahap dewa .

:: 24 September , Stadium Merdeka , 7pm

Okey artis or band yang akan ade waktu konsert tu -->

tumblr lmdzxkIyQ01qg3tcyo1 500 Korea Music Wave 2011 in Malaysia on Sept 24

G-Dragon , Top , Seungri ( BIG BANG ) <-- Favourite Daya
Park Jung Min
FT Island
4 Minute
U-Kiss
Teen Top

Tiket -->

Rock Zone : RM 588
Numbered Seating : RM 428 , RM 288
Free Seating : RM 138

PENGUMUMAN !

Sesiapa yang beli tiket sebelum 7 September ni akan dapat potongan harga 10 % bagi semua kategori okey sayang ~ Maklumat lebih lanjut dekat galaxy.com.my .

Korang pegi laa kayy , wakil kan Daya yang bersedia untuk rabun <-- sebab baca buku HAHA . Yang gile Big Bang macam Daya ni jangan lupa tarik sikit baju TOP post dekat Daya kayy .. Hmm :')

Enjoy The Concert ! 
Spread Love <3

2 comments:

//Balqis yoseob said...

Ala B2ST xde.. sebaik.keke nk UPSR..

◕‿◕ kim Dieba said...

waa , best nyee !!! (: tapy nk PMR jugak .hishh . goodluck okee daya (: