1 October 2011

Tempahan Edit Blog & Tutorial By Daya

Assalamualaikum  ! :)

 


Comelkan dorang ? Hikhok . Still suke couple nie walaupun dorang dah clash ^^

Okey lepas PMR nanti Daya free 24 jam kan . So dengan baik hatinya Daya nak edit and nak buad tutorial untuk korang . Edit blog tu berbayar , tutorial tu tak .

Edit Blog

Daya edit blog full punya . Bayaran dia RM 10 . Daya akan terima bayaran secara topup . So tak susah kan korang kan ? Daya edit blog biasa dan juga blogskin .. So pilih laa :)

 Tambahan ( RM 3 )

Cursor
Sidebar Title
Banner

Korang just kene add facebook Daya . Bagitau pilihan . Gambar mana yang korang nak guna untuk header  , favicon gambar ape , nak colour blog tu warna ape . Korang pon kena bagitau Daya samaada korang nak tambahan tu ke tak . Macam yang Daya tulis tu , untuk tambahan korang kena bayar extra RM3 .

Hantar mesej dekat facebook Daya yep . And yang paling PENTING . Jangan laa lupe pulak bagi password dengan email blog kayy sayang . Nanti macam mana Daya nak edit kan kan kan ? HEHE . Pastikan betul ye . And Daya tak layan orang yang terlalu cerewet . Trimass :)

Korang pon boleh request tutorial kalau nak . Komen je dekat entry nie . Tepat hari Selasa 11/10/11 ber-saksi-kan bulan dan bintang , Daya akan edit and buad tutorial yang korang nak . Hehe


 Nota kaki : Bayar dulu baru Daya edit .Daya dah pernah kena tipu so takkan berulang lagi kalau macam nie . HAHA berlagak gangster je kan . Kbai ^^.
Order cepat-2 :D


36 comments:

ChentaEty said...

hye dear!nice to meet u..nice pinky blog as u..hehe..love it.already following u yaa..keep in touch..hope so,u'll hit me back.Thank u dear..stay pretty always..=)

Daya The Sixth ! said...

Thanks ^^

purpleviolet said...

daya VP sgt berminat lah ngn tempahan mengedit u punye, VP perlukan perkhidmatan mengedit kamo bole???

Daya The Sixth ! said...

@purplevioletBoleh saje dear :D

bella said...

dayah boleh buad ken cursor pic BF i ? emmmm kalau boleh lah ken :) i nak cursor pic BF i :) u boleh tolong tak ?

hakem_shahrul said...

bolehtak kalau saya nak mintak tolong editkan blog ???

wahida ahmad said...

wawa nk tempah edt blog bole?? :)

nuruk wahida said...

bole x nk tempah edt blog?? ngee~~

hai aieQa said...

blog akk simple but lawa . macam akk ^^ sye puji ikhlas ni tau .

budk mate ta seberape bulat said...

erkk , bile akak nak bukak tempahan edit belog ni eh? ingat nak tempah lha, hee xD

Nur Izurin Iskandar said...

Bole tolong edit kan blog Izurin ? LambatLambat pun takpe .. Izurin bagi masa .. Bole ? Tak bole tak pe .. Tak paksa :D

syah_sayang_dila said...

daya....kita nk suruh awq tolong edit kan blog boleh???klo xboleh,xpe.....

black pearl said...

salam . lu sya nk tmph editkn blg sya blh x ? :)

Muhammad Khairul said...

Mcm mne Buat Kene Byr Ke

Miyako Takara said...

alahai, baru je aida nak tempah...dayah punye blog cantik..aida punye x seberape cam dayah..x pe aida tunggu dayah nanti :)

Analiya Aiecha said...

hai dayah..sis nak mtk tolong edit blog jugak..letakkan lagu je..hope boleh tolong ea :)

Sufwa_smiley said...

Assalamualaikum Daya ... saya nak buat tempahan untuk blog boleh kan ... saya nak sebijik cam awak tapi warna biru n cute looking ... kalau ade pape bagitau lah saya ... okay 2 je ... Bye

oshin-jamel said...

daya...bila nk buka tempahan nie..hehe..akk nk minx tlg edit blog :)

Lynnda Kai E.L.F said...

salam,, still buka lagi ke edit blog ni?? nk mntk tolong la

FISHY said...

camne nak add daya kat fb ? name fb ?

Putry Rel Kereta Api said...

daya ...akq pown nk edit blog akq..pleaseee

Lots Of Love ! said...

salam kak daya, mcmmne yang dinamakan bayaran topup? saya nak tempah edit la ~ trimas

iqlima said...

daya, nak request tutorial. soalan tutorial ada kat post blog coz nak explain kat sini, tapi tak tau macam mana nak explainkan. huhu. sori, coz nyusahkan daya. free to visit yeh, :)

oyyuon said...

dya...sis nak order bole...ape name dya kat fb....

Nur Syahirah binti Noor Azman said...

kak,kalo nak header baper inggit yer??jgn bls kat sini,takot sy tak tngk...bls kat shoutbox sy eh...

teratak idaman said...

nk oder bule lg x...??pntg ni...hehe...6t mcj kt blog saia bule...maceh~!

ieyda erie said...

salam daya ade order lg x ? editing blog . cri fb daya xjumpe la . . nti reply dkt email sy ye , ieydaerie@yahoo.com

Anonymous said...

salam daya . ade oder lg x ? edit blog ? cri fb daya xjmpe la . nti eply kt email sy . ieydaerie@yahoo.com .

Zhen Xiaohui said...

Hai Daya I like your blog....
Leh x Edit kan blog sy...Awk bgi la Emil FB awk sy nak add...Sy cousin Ain Choii...

Princess Syazliyana said...

err, boley tempah lgy ke nie? haha, kalo cursor je?

shera said...

Dah tamat ke untuk tempahan ni ? kalau belum saya nak order Banner . Boleh ?

Simple Story said...

Nak buat tempahan , add farah di sini yee ? -------> http://www.facebook.com/profile.php?id=100003614988187

Simple Story said...

Nak buat tempahan , add farah di sini yee ? -------> http://www.facebook.com/profile.php?id=100003614988187

LARA said...

hy sis daya. . still bt lagi ke edit blog ny?? berminat ny hihi (^_~)

nabila biela said...

salam..awak..sy buat enry khas untuk awk:)
http://comey-comeyblog.blogspot.com/2012/09/tengah-cari-pengedit-blog-yang-kreatif.html

A GiRl NaMeD NiA! said...

Salam.Macam mane kalau nak cursor name sendiri je boleh x?