17 September 2011

Tutorial Ambil URL Image (New Version)

Assalamualaikum :)

Azan Subuh telah pon memanggil Daya so Daya nak siapkan tutorial nie cepat sikit sebab ramai yang jadi confuse pasal benda nie .

Kayy bila korang bukak gambar kan , contoh cube korang bukak picture ni




Kalau dulu dia terus keluar gambar kan ? Sekali dia keluar macam nie ::




Korang pon menggelabah laa kan 
dah tak tau macam mana nak buat ..

Simple je sebenarnya . Korang tengok anak panah merah yang Daya buat tu . Klik je link dia . Mesti dapat bukak macam dulu .


So tak payah nak pusing-pusing lagi kepala tu okey . Kang korang masuk hospital Daya jugak yang susah . HAHA . Teruk sampai macam tu sekali kan . :D

Mesti ramai yang takut kan or marah ke sebab bila Daya bagi freebies untuk tutorial dah tak boleh amek . Terus je korang off blog Daya and pegi blog lain . Sobsob *

Sekarang dah tau tu , korang dengan senang hatinya dapat ikut tutorial Daya . Harap2 begitulahh <-- ayat dahulu kala .

Tugas mengajar pon selesai , so Good Luck kayy ! ^^

Spread Love 


No comments: