2 October 2011

Contest Gambar Bersama Patung Kesukaan

Assalamualaikum ! :)


Klik banner dekat atas ni kalau korang nak join sekali yep ! ^^

Hadiahhadiah

First Place : RM 20 Top-Up
Second Place : RM 15 Top-Up
Third Place : RM10 Top-Up
The price will update. Please take attention.


Blog owner tu sumpah comel . Untung laa die ade elmo kan ? Daya serata dunia Daya pegi , asal Daya sampai je kedai tu . Elmo mesti habis punya laa . Kalau jumpe pon mesti tak bawak duit laa time tu . Nape laa ini mesti terjadi ? Uwahhh :'(

Tapi takpe Daya ade buah hati pengarang jantung jugak . Hikhok . Daya ade Domokun ! His new name --> Ah Da-Mo . Wahh gitu . Kelas betul name die . Name orang korea . HAHA

Daya & Da-Mo
( Double D sibling )



Help help ! Saya tersepit .
Da-Mo berkata . Haha tengok laa die . Kesian meh . Tersepit . ^^

Ni gambar Daya time form 2 . Still freehair waktu tu . Haha sila lah abaikan rambut sakai serta kulit yang tak berapa nak lawa tu . Weeee ! .

I heart you Ah Da-Mo . Saranghae !

Bagi contest ni Daya tag 2 orang blogger . BFF gitu . 


P/S : Bagus laa contest ni . Buad Daya rase makin sayang dekat my Da-Mo tu and nak tangkap pic dengan die banyak2! Weee :D

Spread Love to this contest 

3 comments:

Ninie said...

Wah....nak join jugak!!! Hihiks...

nak jemput join contest Ninie....
Sudi2 la kalo ada masa yer...hihiks

"Contest: Di Mana Ninie?"

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/09/contest-di-mana-ninie.html

Yoshh Sajidah ! said...

hehe , blog saya tak cantik manaa :3 . awak punya comell . btw , omennn ! gambar itu sungguh shomeel ><

Hanis Nizam said...

Dengan Mr Domo lah :*