23 October 2011

Edit Gambar Guna XiuXiu Part III

Assalamualaikum kamu kamu dan kamu !^^

Sekarang kan Daya dah tak tahu nak ajar tutorial ape lagi dah . Biul pale otak nie nak fikir tau . Tibe-tibe Daya teringat nak ajar korang edit gambar guna XiuXiu lagi . Weee suke tak ? :D


Haaa Daya nak ajar macam mane nak buat gambar jadi cute macam nie . Hikhik . Bukan Daya nak puji gambar Daya tu comel ke ape yep . Weee .

Sekarang korang bukak XiuXiu macam biasa . Bagi yang takde or tak tahu laa ape tu XiuXiu boleh laa pergi dekat --> ENTRY NIE . Sambungan entry tu yang --> NIE . Maknenye nie entry yang ketiga yep . Bace sampai habis entry yang pertama tu baru laa korang faham .

Okey dah bukak dah XiuXiu ? Belum lagi ? Takpe takpe saya setia menunggu . Wekkk haha okey pegi bukak cepat .



Tekan button kuning tu untuk pilih gambar yang korang suke okey ?


Model Daya kali nie KIM JAE JOONG ! The most handsome man in Asia . #cair . Now meh Daya terang kan gambar dekat atas nie eh .

Dekat pilihan yang banyak-banyak dekat atas tu korang tekan button yang ke 6 . Lepas tu pilih pilihan yang pertama sekali . Contoh gambar dekat sebelah kanan . Pilih laa ikut sesedap hati korang eh .

Akhir sekali yang belah atas tu untuk SAVE . Wee simple ke kan ? Tapi hasil yang memuaskan . HAHA nak jugak .

Jum tengok gambar KIM JAE JOONG aka HERO tu . Handsome bukan maen ^^




Spread Love to Kim Jae Joong . Haa cakap pasal dia . Jangan lupe tengok dekat SBS(393) citer Protect The Boss hari Isnin dan Selasa pukul 9malam . Yang tak de HD tu pegi tengok dekat Maaduu . Di jamin 100% citer dia bestt pokk . ^^


1 comment:

♥ Frau Reen ♥ said...

nak cube..tengs darl..
jom ke cni

http://clickheartyamereen.blogspot.com/2011/10/kite-adalah-arkitek.html