8 October 2011

XiuXiu Tempat Paling Syok Nak Edit Gambar . Jum Daya Ajar ! ^^ Part II

Assalamualaikum ! :)

Daya nak ajar guna XiuXiu lagi . Kali nie part II . Kalau nak belajar part I korang boleh laa pegi dekat --> SINI

Nak download sume pegi dekat Part I okey . Now Daya nak ajar macam mana nak buad benda cool nie . Model kali ni ialah my sweetheart ROBERT PATTINSON ! Weeee .


Oh my man . Dia nampak cool laa kan ? Hikhok :D . Okey sekarang bukak XiuXiu korang . Macam biase tekan laa Yes .




Selalunya terus tekan button kuning tu kan ? Sekarang tekan je yang dalam bulatan merah tu .



Tekan button kuning tu untuk pilih gambar pilihan hati korang .



Dah pilih gambar automatik akan keluar button kuning lagi . Haa tekan jangan tak tekan .



Kali nie kena bagi perhatian sikit .Korang crop mesti crop muka je tau . Jangan laa dengan badanbadan dia sekali .

*Handsomenya Robert .. Weee



Dah siap crop tu , pilih laa gambar yang korang nak ikut sesuka hati . Pilihan dia dekat sebelah kiri yep . 

Senang kan ? Banyak gambar yang kelakar so kalau nak kena kan kawan ke ape ke . Guna laa cara nie . Ececeh jahat je Daya ni ><



Comel je dia nie . Gerammm :D


Eh okey laa yep . Tu je untuk hari nie . Penat sungguh hamba . Selamat beradu . HAHA nie namenya teringin hidup di zaman istana . Weee ! Sudah sudah tidur dulu . * Nanti Daya ajar lagi . Sweetdream yep .

Spread Love  Jum tengok --> Entry FIRST & Entry Part III

9 comments:

Edly Naen said...

iyoo ee emang jdi

Nani said...

thanx Daya ^^ comeynya...
uh uh, blog Daya berubah wajah lah!! sweet ;)

Daya The Sixth ! said...

@Nani Time kaseh ! ^^

daradaraRETRO said...

dayaa ,kat sini bole buat header jugak keh ?cemane ye ?kite nak tuka header ,tp tak reti ,header yg ade tu pun kwn buatkan .

afiqah azmuri said...

daya .... kenape sume language dlm com tros tuka bhsa cine ???? pleasee !!

affaa ♥♥ said...

sys , boleh x kalau nak tukar languange dia jadi english?

Daya The Sixth ! said...

@daradaraRETRO Daya buat header dekat photoscape aje :)

Daya The Sixth ! said...

@afiqah azmuri Maksud ? Dalam com semua terus bahasa cina ? Aikkkk --'

Daya The Sixth ! said...

@affaa ♥♥ Daya tak tahu .. Tapi setakat nie belum boleh lagi laa ..