2 October 2011

Siapa Follower Bertuah Cik Zety ?

Assalamualaikum ! :)


Klik je banner dekat atas nie kalau korang nak join sekaki ! Weee .

Daya sebenarnya terkejut tengok banner Cik Zety nie tapi dia personally cantik . <-- Pahadal tak pernah jumpe nie . Haha . Tapi serious meh tak tipu punye . Bak kata Selena Gomex , 'I'm not a beauty queen , I'm just beautiful me ' . Haha ade kene mengene ke ? Hikhok !

Dah dah , mule laa Daya sewel nie kan . :D Okey hadiah untuk contest nie RAHSIA . Dengar macam tak best je kan . Tapi cuba fikir , buatnya Cik Zety nie beli tudung , pemenang die lelaki ? Haaa kan susah . Memandangkan Daya nie suke misteri so Daya pon join ! 

Cik Zety nak peserta komen pasal blog die . Ni syarat contest laa kan . So dengan berbesar hati dan amat berbangge sekali Daya pon komen laa ::

 Daya suke ayat Cik Zety , cara die tulis blog . Dari situ Daya tau yang die kelaka orangnye . Peace (Y) ^^

 Miss Simple ! Haa ni gelaran Daya bagi untuk Cik Zety . Blog die simple and sejuk hati mak die memandang . Perfect ! Hikhok .

 Lagi satu Cik Zety nie bukan calangcalang orang . Die pandai buat doodle pulak tuh . Gilerr ahh , Daya nie naik biul nak buat doodle , Cik Zety dah buat banyak dah . Sumpah jeles -,-

 Cik Zety pon ade tanya follower , die patut update pasal ape . Daya cadangkan update je pasal ape yang terlintas dalam otak . Kalau rase nak buat tutorial , buat . Rase nak luahkan perasaan , buat . You kan Miss Simple ! ^^

Habis laa Daya dah mule merepek . Sorry Cik Zety . Ni ikhlas dari hati saya . Weeee !

Spread Love to this contest !
Siapa Follower Bertuah Cik Zety ? 

2 comments:

Cik Zety said...

Tenkiuuu dear sudi join :) hikhik~ maybe nanti sy akan bagitau ape hadiahnya sebab sume orang akan tertarik dengan hadiah kan :)

Daya The Sixth ! said...

Yes betul tu betul ! :D