18 October 2011

Tutorial Underline Berbackground


Assalamualaikum awak awak dan awak ! :)
Ececeh apahal happy semacam den nie ? #hyper makan coklat 

Eh korang tau tak , sekarang kita dah boleh vote untuk american music award ? Haaa korang boleh vote dekat --> SINI . Tapi kena sign up dulu laa kan .

Yang penting , NO VOTE FOR JUSTIN BIEBER ! Vote laa gadis comel , TAYLOR SWIFT . Tau tau tau . Weeee ^^

Okey now , jum mula kan pelajaran kita harinie . Tajuk dia UNDERLINE ye muridmurid . ( berangan jadi cikgu kejap )


-
-
-
-


Haa lawa tak ? Dari underline yang biase tu terus tukar jadi ada background . Cool kan ? HAHA



 Ctrl+C , lepas tu cari code dekat bawah nie ye awak 

u {

Kalau takde code dekat atas nie , korang paste je code yang Daya bagi dekat bawah nie ATAS  /* Header

  Copy paste code nie bawah code u { atau atas code /* Header

text-decoration:none;
background-image:url(URL IMAGE);
padding-top:3px;
padding-bottom:3px;
}


 Haaa yang MERAH tu korang ganti kan je dengan background yang korang  (Y)


Cara guna UNDERLINE


Highlight perkataan yang korang nak lepas tu tekan button yang Daya bulat kan tu ( warna merah )

Tu jela yang Daya nak ajar . Trimassss ^^