16 November 2011

Arghh Zombie Dekat Malaysia !! What ? Guys I'm Sorry

Assalamualaikum ! ( Getar-II * )

Zombie from The Walking Dead

Daya pernah terfikir ' Kan bagus kalau dekat Malaysia nie diserang zombie ' What the fish ?! Memang betul-II ada !! Sorry friends for thinking like that . I'm regret it so muchh . Mintak maaf sangat-II !! Maafkan laa saya . Tak tau pulak boleh jadi macam nie .

Yelaa kadang-II terlalu bosan sampai Daya nak sikit advanture dalam hidup and Daya jadi terlalu obses dengan zombie ! Arghh .

Katanya virus dah datang dekat Malaysia nie . Daya tak tahu macam mana boleh jadi macam tu sebab Daya nie bukan ahli sains or pandai dalam sains . Nak siasat macam dalam CSI tu memang tak laa kan .

Dekat buletin utama (tv 3) memang tak keluar lagi sebab Daya siasat benda nie sendiri . Bukan siasat laa , tapi kawan Daya dari Johor lapor-kan dekat Daya sebab dia tau Daya obses dengan zombie .

Kawan Daya tu sendiri dah tinggal-kan Malaysia semalam . Dia suruh Daya yang urus-kan zombie-II tu . Whattt ? Daya nak uruskan ? Memang takkk laa . Baru datang dekat sikit dengan dia Daya dah jadi lunch dorang ! Ape punya kawan nieeee !!!

Btw korang jangan risau , Daya dah telefon TV 3 tadi dan cerita nie akan keluar berita esok . Tapi Daya risau yang duduk pedalaman sana . Buatnya dorang tak ada tv ? Untuk pengetahuan korang , zombie nie tak jalan terang-II tau . Maksud Daya dorang selalu dalam hutan sana . Macam penghendap ! Oh myyy selamatkan laa Malaysia .

Apa yang Daya nak korang buat sekarang , korang pergi pack barang . Lagi-II yang dekat Johor . Seriously hati-II laa kayy . Keluar rumah malam nie jugak then pergi dekat Airport ! Pernebangan malam nie free dan juruterbang kita sanggup bawak korang keluar dari Malaysia . 

Disebabkan Daya sendiri yang doakan benda-II macam nie Daya sendiri akan pergi hadapi ZOMBIE tu ! Ibu , adek good luck ! Doakan Daya selamat . I'm on my way to Johor right now . Be careful and pleasee be more careful . 

Kalau korang jumpa zombie , yang paling penting PUKUL but must be twice ! Kang tibe-II dia bangun balik ? Hehe . Opss sorry . Entah nape Daya rasa lawak . Terukk betul Daya nie !!

Bagi yang dah kena gigit , tawakal jela . His/her family must kill him/her right away . No excuse ! Jangan rasa simpati langsung ! Kalau tak nanti korang pulak yang kena . Daya tau susah tapi pleaseee untuk kebaikan satu Malaysia .

Daya dapat video ni dalam perjalanan tadi . Goshh that scary !




Haa ? o.O 

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

TERTIPU ! Sorryx5 ! :D

Korang mesti dah tak percaya dari mula kan ? HAHA bosan tahap gunung !



3 comments:

yuki921 [forcablader] Cabalsea mercury said...

bengong betul =.=
mls plak abg nak bace :D

Abang Long said...

hehehehehehehehehehe

Daya The Sixth ! said...

Haha ! Bosan doo :D